Új hozzászólás Aktív témák
-
Persie12
aktív tag
Valaki homályosítson fel légyszi. Ugye van az alap játék. Aztán van ez a Night Springs DLC amivel már lehet játszani. Ebben 3 sztorit lehet pörgetni. Néztem a Konzolvilág oldalán a deluxe dobozos játékot, ami még csak előrendelhető státuszban van. Az tartalmazza a Night Springs kieget, meg a Lake House-t. Na de, mi az a Lake House kieg? Amikor ment a Summer Games Fest-en a reveal, ott csak a Night Springsről volt szó. Ezt a Lake House-t nem is említették.
iPhone 14 Pro Max - PlayStation 5 - Nintendo Switch Oled - TCL 50C805 - Harman/Kardon Onyx Studio 6
-
GodGamer5
addikt
Először annyira nem tetszett, aztán a harmadik végére kellemes meglepetés lett. Az első sztori elég woke-os lett, de a többi érdekes volt. Az esztelen lövölde miatt nem kellett a töltényeket számolni és ez jót tett neki, mert lehetett a gyors sztoria koncentrálni. 3db Alkonyzóna, vagyis Night Springs epizód volt, ezért nem lepett meg a kb 3x bő 40 perces játékidő sem. A harmadik DLC vége szerintem felvezette a Lake House DLC-t, ráadásul itt voltak a legnagyobb agymenések.🙂 Nagyon jól van vezetve a játék sztorija. Sam Lake-ből meg sosem elég, lassan visszamehetne Max Payne-nek is újra.🙂
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
gV
őstag
-
Yodafon
senior tag
Ez a DLC a Deluxe-kiadás része, külön nem megvásárolható.
Akkor meg kit érdekel. Kenjék a hajukra...I'm gangsta!
-
k-adi
nagyúr
Az NS zene állati jó! Már csak az megérne egy pozitív pontot.
[Alan Wake 2 OST Official Soundtrack - Keira - Night Springs]
DLC meg kiegészítő, így valamelyest érvelhető hogy újrahasznosítják a pályákat - bár nyilván az a legjobb ha teljesen új content van
-
DraXoN
addikt
Igazából érdekes kis "multiverzumot" csinált a kiadó a címekkel.
Mit sem sejtve erről amikor a Controllal játszottam azt olvasgatva benne a leveleket volt utalás Alan Wake történetére, jót mosolyogtam
... pár éve elővettem az eredetit, hogy újra végigjátszam... De az évek nagyon megszépítették a grafikát (az emlékeimben), konkrétan csodálkoztam, hogy ez "ilyen ronda volt"?
Bár ez nem az első ilyen eset.
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G
-
scdlsc
senior tag
Nálam nagyon nagy kedvenc volt az első rész. Controlt is imádtam. Quantum Breaket akarom még bepótolni, mielőtt az Alan Wake 2-be belekezdek, de nehéz lesz megállnom a dolgot.
-
Scholes9
nagyúr
Nem volt megváltás, de egynek elment
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> 65” S90C <-> MacBook Pro 14” M4 Space Black
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hirtelen, egy E3-pótlék rendezvényen került bemutatásra az Alan Wake II első kiegészítője. A Night Springs három játszható karaktert is ad – de egész biztosan nem azokat, akikre gondolnál.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Windows 11
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest