Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Nem tudtam, hogy az Alan Wake és a Control ugyanabban az univerzumban játszódik.
Érdekes."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
.LnB
titán
Szerintem a Control készítésekor már tudták. Mert videó bejátszásokban is mesél a prof az Alan-nel történtekről. És az AvE kiegészítő előtt is van infó a Control-ban arról, hogy az FBC volt a helyszínen stb stb. Vagyis nekem ez rémlik.
Örülök, hogy kint a második DLC. De még az elsővel sem játszottam. Pedig az AW2 számomra év játéka volt. Majd télen valószínűleg végigjátszom mindkét AW2 DLC-t.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
GodGamer5
addikt
Szerintem rém gyenge lett. Nevetségesen rövid és nagyon gyenge. Annyira kevés a töltény, hogy a játék végéig nem is éri meg harcolni, csak átfutottam sz ellenségeken, így meg alig 1,5 óra volt az egész. A Night Springs nagyon bejött, ez viszont szinte értékelhetetlen lett számomra. A kódkeresgélős részek is eléggé időhúzósak és frusztrálóak voltak. A sok olvasgatnivaló meg folyamatosan megakasztotta a játékot.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Scholes9
nagyúr
Sajnos nagyon gyenge lett
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
McW1
tag
Nos, már az alapjáték is elég megosztó lett, nyilván nem véletlenül, de esetleg nem lenne rossz, ha - hogy is mondjam - Alan Wake-ként kicsit talán többet játszhatnánk egy... Alan Wake játékban...
Azt hiszed, hogy mit gondolsz?
-
GuineaPigMan
tag
Nekem tetszett a kiegészítő. Hangulatos, rövid, de elég érdekesen összeállított kis sztori volt. A Night Springs kiegészítő is jó volt, de nekem ez jobban bejött.
Samsung Galaxy S23FE, MSI Modern 15, Series S, Galaxy Watch 5, Galaxy Buds 2
-
lordEVO
tag
Nekem is bejott a ez kiegeszito. A night springs kevesbe, de az sem volt olyan rossz. $20-ert igazabol nem vartam tobbet mint ket rovid kiegeszito.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- eBay-es kütyük kis pénzért
- DIGI kábel TV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest