Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
MikeWazowski
veterán
Remek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Héraklész
tag
Nem találtam jó játékot.
-
Montanaxy
aktív tag
Hiba: "A nagy nyári leárazás december 4-ig tart"
A Dark Sector ingyen behúzható, ami a Warframe elődje, de ez single player:
Dark Sector Price history · SteamDB[ Szerkesztve ]
-
herion
tag
Fanatical-on meg "ingyé Breathedge Steam kulcsot osztogatnak még tart a készlet, érdemes rámenni mert hamar elszokott fogyni.
Horizon Forbidden West-en végre lett egy jó kis 33%-os leárazás, be is húztam
Who Let The Dogs Out?
-
rottenbull
senior tag
Megvarom a téli leárazást, már csak pár nap.
-
addikt
Gta Definitive Edition, kijött hozzá egy frissítés, így már érdemes lesz beszerezni!
#5 herion Köszi szépen!!![ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
addikt
Igen, úgy néz ki, végre kijavították a játékot olyan szintre, ahogy eredetileg meg kellett volna jelennie:
Is GTA Definitive Trilogy finally playable? (BIGGEST Update Ever)
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
formula01
senior tag
Köszi!
Anno megvettem a Breathedge-t mikor megjelent, aztán annyi sebből vérzett, hogy inkább refundoltam, és teljesen el is felejtettem. Viszont így a STALKER patchre várva ingyen megér még 1 nekifutást.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Ereshkigal
őstag
Nem nagyon vagyok képben a steames leárazásokkal kapcsolatban. Mindenesere mostanra összegyűlt vagy 30 játék a kívánságlistámon, és majd' mindegyik akciós most, érdemes lehet-e várni a winter sale-re, hátha ott jobb akciók lesznek? Az előfordulhat, hogy ott rosszabb akció lesz, mint most van?
-
GreatL
őstag
Ugyanezek az árak lesznek. Senki nem szöszöl velük már eladói részről. Esetleg több semmit nem érő játékkártyát fognak osztogatni, de ennyi.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Héraklész
tag
Mi az a játékkártya?
-
GreatL
őstag
válasz Héraklész #16 üzenetére
Valami gyűjthető virtuális kártya amit vásárlás után kaphatsz időszakosan. Elvileg lenne pénzbeli értéke, de annyira sokat szórnak ki, hogy fillérekért megy a kereskedés velük.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- ASUS routerek
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Eredeti játékok OFF topik
- BestBuy topik
- eBay
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségssége
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS DUAL RTX 3050 OC eladó! Fóliás! Garanciával, számlával!
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel!!! Garancia + számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X + RX 6800 16GB! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Laptop szerviz - Alaplap javítás ingyenes bevizsgálással
- Intel i7 11700k, MSI Suprim 3070ti, MSI Z490, Phanteks rgb ház, SSD, 16GB ram teljes konfig eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest