Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
válasz
Héraklész #16 üzenetére
Valami gyűjthető virtuális kártya amit vásárlás után kaphatsz időszakosan. Elvileg lenne pénzbeli értéke, de annyira sokat szórnak ki, hogy fillérekért megy a kereskedés velük.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Héraklész
tag
Mi az a játékkártya?
-
GreatL
őstag
Ugyanezek az árak lesznek. Senki nem szöszöl velük már eladói részről. Esetleg több semmit nem érő játékkártyát fognak osztogatni, de ennyi.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Ereshkigal
őstag
Nem nagyon vagyok képben a steames leárazásokkal kapcsolatban. Mindenesere mostanra összegyűlt vagy 30 játék a kívánságlistámon, és majd' mindegyik akciós most, érdemes lehet-e várni a winter sale-re, hátha ott jobb akciók lesznek? Az előfordulhat, hogy ott rosszabb akció lesz, mint most van?
-
formula01
senior tag
Köszi!
Anno megvettem a Breathedge-t mikor megjelent, aztán annyi sebből vérzett, hogy inkább refundoltam, és teljesen el is felejtettem. Viszont így a STALKER patchre várva ingyen megér még 1 nekifutást.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Igen, úgy néz ki, végre kijavították a játékot olyan szintre, ahogy eredetileg meg kellett volna jelennie:
Is GTA Definitive Trilogy finally playable? (BIGGEST Update Ever)
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Gta Definitive Edition, kijött hozzá egy frissítés, így már érdemes lesz beszerezni!
#5 herion Köszi szépen!!![ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
rottenbull
senior tag
Megvarom a téli leárazást, már csak pár nap.
-
herion
tag
Fanatical-on meg "ingyé Breathedge Steam kulcsot osztogatnak még tart a készlet, érdemes rámenni mert hamar elszokott fogyni.
Horizon Forbidden West-en végre lett egy jó kis 33%-os leárazás, be is húztam
Who Let The Dogs Out?
-
Montanaxy
aktív tag
Hiba: "A nagy nyári leárazás december 4-ig tart"
A Dark Sector ingyen behúzható, ami a Warframe elődje, de ez single player:
Dark Sector Price history · SteamDB[ Szerkesztve ]
-
Héraklész
tag
Nem találtam jó játékot.
-
MikeWazowski
veterán
Remek!
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Egy hétig tart a szokásos év végi banzáj, biztosan akad játék amit szívesen megvennétek majd.
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD
- Hp Elitebook 840 G6 - I7 - 8665U - 32GB RAM - 256GB NVME SSD - FHD - Prémium Üzleti laptop eladó
- Új dobozos Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer Laptop -25% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD
- Lenovo LOQ Gamer Notebook 2év garanciával, új állapotban,140ezerrel olcsóbban.
- HP Compaq Pro 6300 MT PC, i5 CPU, 16 GB DDR3 RAM, 120 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest