Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
Csak kiderül végül miért is volt Hogwarts Legacy-ban betiltva a Quiddich...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #1 üzenetére
Biztos nem azért, mert külön játékként többet lehet vele keresni
Ettől független, még jöhetne egy quiddich dlc a HL-be.The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
GodGamer5
addikt
Ha már külön adják ki, legalább ne butították volna fossá a grafikát...
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
GodGamer5
addikt
Ja de low-on megoldhatják ezt a szintet, de ha már egyszer így kidolgozták az alap game-et, akkor lehetne hagyni a jó grafikát akinek erősebb gépe van. Untreal engine 5-re váltva amúgy is csökkenne a gépigény a nanite miatt.
[ Szerkesztve ]
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
k-adi
nagyúr
wow, nem hittem volna hogy még mindig ekkora HP hype van, hogy még egy Quidditch játék is lesz... jó jó most jött ki Hogwarts Legacy játék... de akkoris... ennyire jó lenne HP?
-
senior tag
Magában a világban szerintem van potenciál, emellett a fanbase sem kicsi. Egy generáció nőt fel a szereplőkkel együtt, és rengeteg emberhez juttatta el (újra) az olvasás varázsát (haha). A jó amúgy is elég szubjektív jelző. Valaki ki nem állhatja, valakit egy életre elvarázsolt
én nem bánom, hogy újra előkerült a franchise, amíg minőségi alkotások jönnek
Az, hogy az új quiddich játék grafikában nem sokat fejlődött a 20 éves world cuphoz képest, nem feltétlen baj. Legyen élvezetes a játékmenet. Amolyan nintendosan[ Szerkesztve ]
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest