Hirdetés
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- PlayStation 5
- RoboCop: Rogue City teszt
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Diablo II: Classic és Resurrected
- The First Berserker: Khazan - Már játszható a Deluxe kiadás
- Nintendo Switch 2
- The First Berserker: Khazan
- Battlefield 2042
- Call of Duty: Warzone - Jövő hónapban visszatér Verdansk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
Nem tetszik a sima hatlap?! Fogd meg a reszelot vagy a kenyervago kest es vagj bele mintakat!
-
Pityu.
nagyúr
Szóval akkor te csak nézegeted a telefonodat naphosszat,értem.Egy időben nekem is volt olyan,hogy a franc mindig fekete telefont veszek nekem most a kék tetszik,meg is vettem aztán nem,hogy nem nézegetem de tok is van rajta ami szint úgy fekete szóval engem már annyira nem érdekel a csicsa csak lássa el a feladatot de megértem ha valakit a mai világ teljesen megbabonázott a fogyasztás meséjével.Az a baj,hogy sokaknak még a szépségról sincs igazán fogalma már csak áttérve az utolsó részre amit írtál.
-
tomboy0013
veterán
válasz
blueMerle #18 üzenetére
Mondjuk én vagyok a kivétel aki minden alkalommal hátlappal felfelé teszem le a 7 Pro-m az asztalra, mert 2 év után is jó ránézni a szép dizájnra. A gyári tokokat váltogatom rajta, így a jellegét sem veszíti el, fullra kint van a baromi mutatós kamera rész, egyszerűen jó ránézni.
Nekem mondjuk ez is kell, hogy egy jól működő terméket ne akarjak 1-2 éven belül lecserélni mert már nem tetszik. Mások vagyunk. -
Ádám16
addikt
Hagyjuk már ezt. Ez a Pixel egy jellegtelen okádék, amit egy ovis kislány is le tud rajzolni kb. Ha valaki kiad egy pénzmagot valamiért, akkor elvárható, hogy ha naponta 50-60x ránéz és a kezébe veszi, akkor ne az jusson eszébe, hogy 2010 van.
Pont ezért változik a dizájn és vannak fejlesztések. Ha nem így lenne, 20 éve ugyanúgy nézne ki minden okosteló.Pont olyan mint mikor van egy szép lány de kb mást nem tud csak annyit,hogy szép de hozzá tulajdonítanak más tulajdonságokat aminek semmi köze hozzá,de az értékes dolgokat meg nem is nézik
Oké, de ez konkrétan egy kifejezetten csúnya lány, ha hasonlatot alkalmazunk. Lehet, hogy neked egyáltalán nem fontos, hogy néz ki a párod, kizárólag a belső értékei, de fogadd el, hogy 20/19 embernek valamennyire azért fontos, kivel fekszik le este aludni. -
Pityu.
nagyúr
válasz
blueMerle #18 üzenetére
Sajnos az emberek lassan ennyire egyszerűek mint egy faék csak a külsőség számít,mint azt látni az élet szinte minden területén...Pont olyan mint mikor van egy szép lány de kb mást nem tud csak annyit,hogy szép de hozzá tulajdonítanak más tulajdonságokat aminek semmi köze hozzá,de az értékes dolgokat meg nem is nézik.
-
blueMerle
veterán
Azért ez nem kicsit vicces, hogy 2025-ben oda jutottunk, hogy a hátlap "design" a döntő tényező
Hogy ettől "szép" vagy nem egy telefon.
A hátlap, amit tulajdonképp nem nézünk, nincs előttünk, teljesen qrvára tökmindegy, hogy milyen a kamerasziget, az elrendezés, van e csücsök vagy nincs, lecsapott vagy sem, bőr vagy üveg, vagy plasztik....
Aztán Gipsz Jakab, aki vért izzad a fórumon hogy megvédje igazát, milyen űűűberfasza design az a hátlap, az első kibontást követően vesz rá valami ormótlan Spigen vagy egyéb böhömnagy tokot, ami lényegében teljesen eltakarja, az amúgy elképesztően fontos jelleggel bíró hátlapot.
Valahol ez kicsit olyan, mintha párt is úgy választanánk hogy csak a háta a fontos...Te Julcsa, mutasd a hátad, hadd nézzem már meg, hogy áll a vádlid, aztán mennyi pöttyöd van?
Jóccakát.
-
paatrick
őstag
Legboldogabb ember lennék ha valamelyik gyártó kihozna egy legegyszerűbb sík hátlapot, amiből nem lóg ki a kamera, vagy ha már kilóg akkor úgy helyezné el hogy ha lerakom az asztalra akkor ne billegjen mindenfele. A háta és az oldala matt borítást kapna. 5000-es akksi 6,3-as kijelző maradhat.
Azt gondolnád hogy tele a piac a fent leírt lehető legegyszerűbb telefonnal, erre konkrétan 0 db ilyen van
---
#13 Misogi
Ezt kb az eldönti hogy melyik rendszert szeretededdigi leakek alapján az iphone jobb választásnak tűnik. Szerintem érdemes megvárni még a Nothing Phone 3-as szériáit, az is márciusban fog jönni. (március 4 elvileg) Hátha abban is lesz valami jó ajánlat.
De ha a kamera a fő csapásirányod akkor a pixel+iphone kettősnél nem lesz jobb. -
Misogi
aktív tag
Mit vegyek?
Pixel 9a vs iPhone SE 4?
Lehet az lesz hogy amelyik hamarabb rendelhető lesz.
-
Pityu.
nagyúr
válasz
fornettisuti #10 üzenetére
Ez az emberekkel a baj mindig valami különlegeset keresnek ezért nem is tudnak dolgokat igazán értékelni.
-
Pityu.
nagyúr
Szerintem meg tök jó letisztult semmi glancot nem tartalmazó hátlap.Mi lenne veletek ha már a gyártók nem tudnának újdonságot mutatni... Ez a baj erre szoktatták rá az emberiséget de ez mindenben meglátszik mindig csak újdonság kéne aztán meg hamar meg is unjátok...
-
Ádám16
addikt
Hát, erre tényleg fáj ránézni így 2025-ben.
-
haiduo82
aktív tag
Számomra hihetetlenül csúnya ez a hátlap
-
paatrick
őstag
Megkockáztatom az 50 ezres legolcsóbb belépő Samsungnak is vékonyabb kávája van mint ennek
-
Draun01
tag
akarmennyi kepet nezek rola nem tudom elhinni ezt a hatlapi dizajnt. Talan az idei ev legsemmitmondobb hatlapja
-
danbenzin
csendes tag
Legalább a kávák szimmetrikusak, ha már olyan nagyok. Képernyő/ház arányban a lista alján lesz 2025-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tegnap a Pixel 9a védőtokjai, ma a készülék és annak színvariációi vannak terítéken.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Jogász topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mire jó a mild hibrid?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 Sérült - i7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új FULL HD webkamera + Számla + Garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest