Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Quentin

  aktív tag

  Próbáld ki őket és döntsd el te :) Vakon elég nagy lutri, legyen szó akármilyen prémium márkáról. Én ma vettem egy szürke Ikea Markust (40ért) és első blikkre meg vagyok vele elégedve. :) Ár/értékbe szerintem elég jó.

  Egyébként anyagminőség, gari, support, ahogy a kolléga is írta. A kényelem egy az, hogy szubjektív, kettő, hogy egy olcsóbb széken is lehet fejleszteni adott esetben.

  Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

 • Quentin

  aktív tag

  Markus szerintem teljesen jó ennyiért és hát ott a 10 év garancia amivel nem sok egyéb szék tud versenyezni, pláne nem ebben az árkategóriában. :) Én is kb ilyen súllyal használom és rendben van teljesen.

  Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

 • Quentin

  aktív tag

  Masszív támlája van, nekem egy kicsi holtjátéka van mikor hátradőlök úgy "izomból" ilyenkor van egy kattanás de ennyi. Ez még nem az a kategória ami egyenesen fogja tartani a hátad de ha egyenesen próbálsz ülni akkor, jól elhelyezett billentyűzettel segíthetsz a tartásodon. :) Két negatív pontja van szerintem, az egyik a fix karfa de mivel külön kell rácsavarozni moddolható ha van elég kreativitás hozzá. Én varratok majd rá egy magasított kartámaszt ami szivacsos (gyárilag kemény gumírozott) és ennyi. A másik, hogy az ülőpárnája kicsit kemény tehát úgy 1-2 óra után jelzést küld a fenekednek, azon keresztül pedig neked, hogy ideje felállni. De ugye amúgyis ajánlott olykor :)

  Ami jó benne, hogy ha IKEA felé jársz, minden gond nélkül tudod próbálgatni. :)

  Én már gondolkozok rajta, hogy valahogy eszkábálni kéne rá egy olyan konzolt amire a billentyűzetet fel tudom rakni, mert ha jobban magam előtt lenne akkor a tartásom is jobb lenne benne. Egyébként nekem hozta amit vártam én eddig ilyen régi céges széket használtam + fotelt (váltva, de inkább a fotelbe terpeszkedtem csak már szétültem és a derekamnak nem igazán tett jót), ehhez a kettőshöz képest sokkal jobb, konkrétan több kedvem dolgozni mint eddig :D

  40 ért én nem találtam jobb széket aminek ilyen frankó hálós háta lenne na meg kényelem plusz 10 év gar. Lehet valaki megkövez érte de szerintem ennyiért nincs jobb szék. 70-100k az meg nekem már az a kategória volt amire nem volt pénzem és nem is lesz.

  Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

 • Quentin

  aktív tag

  A MARKUS-nál nálam ami negatív kicsit az a kemény ülőrész, a kis holtjáték, illetve, hogy a támlája normál állapotba se hajlik eléggé előre, továbbá a kartámasz magassága se állítható, holott ez se lenne egy marha nagy anyagi befektetést csak "luxus" funkciót csináltak belőle a gyártók.

  Ha a fényt akarjuk, el kell fogadni az árnyékot is...

Hozzászólok Aktív témák