Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy gondolom soha sem lesznel konkurenciáji az oled technológiának. Egy dologgal tud többet az olednél magasabb a fogyasztása. nem otthoni változatban viszont ez viszi a prímet mivel bármekkora kijelző kiépíthető belőle.
duree54
-
mad823
senior tag
Én még sehol nem láttam azzal kapcsolatban megalapozott méréseket, hogy magasabb lenne a fogyasztása az OLEDnél. Sőt, éppen fordítva gondolom. Az ne zavarjon meg, hogy nagyobb fényerő mellett esetleg nagyobb a fogyasztása. Itt bőven ezer nit feletti fényerőről beszélünk, egy OLED meg jó esetben tud 200-at. Hát nem csoda, ha többet fogyaszt, de ettől még fajlagosan simán ehet kevesebbet.
-
mad823
senior tag
A hipiszupi G3 vivid módban 230.
-
Busterftw
addikt
válasz
Szilardinho #9 üzenetére
Majd visszaterunk ra, ha megjelenik a G3.
Amugy is teljesen felesleges igy nezni a fenyerot, mert az osszkep a boost nit miatt teljesen mas lesz, foleg ha HDR a kontent. -
Balika911
félisten
válasz
Busterftw #13 üzenetére
A Rtings tesztjét a #9-ben linkelték, de ott is csak azt hozták ki, hogy a full screen 400+ nitet meg se közelíti a G2 (de más OLED tévé sem).
Nem mintha egy másfél-két négyzetméteres képernyőn a 170-200 körülit én kevesellném, de az bőven nem 400.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Új Crystal LED megjelenítők érkeznek, de radikális előrelépésről azért nincs szó.
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három főkamerával futott be a Find X6 Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- SnowRunner
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ClearOne Chat 150 USB konf. hangszóró / visszhang- és zajszűrés / 3 mikrofon 360 fok lefedettség
- / Új, Bontatlan / Samsung QE55S95BAT, Ha másfajta kéne, írj!
- Fitbit Flyer Wireless headphones, bluetooth fülhallgató
- AirAux AA-DH1 Bluetooth hangszóró
- SAMSUNG (QE75LS03AAUXXH) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest