Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz totomusic #25 üzenetére
Az Elite kondikról is elég jókat írogattak mostanában külföldi oldalakon. Az olcsóbb és a belépőszintű gémer tápjaiba az FSP viszont FOAI kondikat rak. Állítólag azok is tűrhetőek, bár nyilván nem egy top.
CapXonról olvastam még nagyon vegyes véleményeket.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
válasz totomusic #23 üzenetére
Engem még eddig nem b*szott meg soha, igaz, nem is tapogattam a primer kondik környékét. Amit lehet száraz bőrkesztyűben csinálok, na meg előtte kisütöm a kondikat a gép bekapcsológombjával.
[ Szerkesztve ]
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
CriticalHit
őstag
válasz totomusic #17 üzenetére
Ha a Teapo kondenzátorokkal semmi baj nem lenne, egy neves, minőségi gyártó sem használna a drága japán Rubycon, Panasonic, Nichion, Nipon Chemi-Con, TDK vagy Hitachi kondikat. Egy időben a Teapo kondik hullottak, mint a legyek. Mára valóban sokat javult a minőségük és bizonyos típusuk fel is veszi a versenyt a japán kondikkal de ez lottó. Tier 2 kategória.
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
veterán
válasz totomusic #19 üzenetére
Tehát másodlagos oldalról összes kondenzátor cserére került, meg 2200uF helyet mindenhova 3300uF-t raktam.
Kapacitással is lehet fentebb lépkedni? Azt tudom, hogy feszültséggel igen, viszont akkor már azzal is számolni kell, hogy a kondi nagyobb méretű lesz, ami nem biztos, hogy jó.Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest