Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
-
kicsako
senior tag
VR játékokat és a Pókisrácot leszámítva ebből mennyi jön csak PS-re?
Xiaomi Mi 10T Pro, PlayStation 5, Gamer PC(Ryzen 5 3600+RTX3070), LG OLED 55C11LB
-
GodGamer5
addikt
Szuper volt. Az Alan Wake 2 mindent visz, főleg úgy, hogy nem mutatták a Silent Hill-t.
Ha egy újszerű, erős és ténylegesen bányászmentes videókártyára vágysz, látogass el az adatlapomra!
-
GegeWarrior
senior tag
Részemről ez egy katasztrófa volt. Nem is értem mit láttam. Botrány :/
Ez még State of Playnek is max közepes lett volna.REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Urzu_7
tag
A Foamstars érdekes volt, de csak PS-re jön amit nem is értek, ingyenes gacha játéknak néztem elsőre amolyan minden platformra. Így nem tudom sokáig fog-e élni. Kellene egy ilyen Splatoon copy PC-re is. Djeeta-ra... Granblue Fantasy-re túl régóta várok, ha tegnap jönne is késő lenne már. Alan Wake-re és Phantom Blade-re kíváncsi leszek, de semmi extra, még talán a Marathon-ra ha nem cseszik el. MGS, FFXVI, és Pókica a tipikus majd streamben megnézem hatra dőlve popcornnal
giran~
-
Felesbandi
aktív tag
válasz
GegeWarrior #4 üzenetére
PSVR2 es a PS5 bejelentesek mind harmat gyengek voltak. Uj Spiderman mellett ezek kozul az AC Mirage lesz szamomra a legerdekesebb, az is 3rd party es mar reg tudjuk, hogy jon.
-
callmeakos
veterán
Ez egy kibővített State of Play volt, semmint egy Showcase. Komolyan, a Pókemberen kívül az egyedüli, ami megütötte az érdeklődésemet az a Phantom Blade 0 volt. De amögött se dátum se semmi. Azon kívül full telenyomva ilyen indie meg kisebb címekkel, amivel nincsen semmi gond, csak normálisan azoknak ott a State of Play. Persze ott volt a Ghostrunner 2, a MGS3 Remake, a FF16 meg az Alan Wake 2, de a Sonytól egy egy órás showcase darában édes kevés. És szerintem onnan ered a bűz, hogy a nagy stúdiók nem igazán tudnak prezentálni semmit, legalábbis a közeljövőben nem. De persze értem, mutatni kell valamit a népnek, mert szezon van, de akkor nem kell hypolni a népet Showcassel, hanem vállalják fel ahogy ezelőtt is, hogy bocs, de most nincs sok AAA cím amit mutatni tudunk, lesz egy óra inkább kisebb címekkel, meg egy két komolyabb címmel és ennyi.
És ha engem kérdeztek, azt a Pókember gameplay előzetest se mutatta volna meg szíve szerint az Insomniac. Csak hát gondolom Ryan papa az orrukra koppintott, hogy ősszel megjelenés, ideje mutatni valamit. Ami elég baljós.
All→M8
-
alratar
őstag
válasz
callmeakos #7 üzenetére
Szerintem tudnának mit mutatni, csak hát az ABK miatt nem mutathatják meg, mert az UK még a végén rájön, hogy a Sanyi nem olyan védtelen sz@r kiadó, ahogy azt eddig kommunikállták.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Low Noise
senior tag
Köszönjük az összefoglalót
Új hozzászólás Aktív témák
gp Akadtak izgalmas és kevésbé érdekes előzetesek is az este folyamán.
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest