Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    Kicsit részletesebben elmondom én miért döntöttem a Pimax 8K mellett:

    Jelenleg a Pimax 4k egy működőképes headset a a legkevésbé pixeles.. Ülő játékra tökéletes, de azért nem lett sikeres, mert nincs jó követési rendszere – kontrollere és mert 60 mhz a képfrissítés.
    (a képfrissítés még 60 al is folyamatosnak mondható mivel a Gear VR is ezt tudja.)
    Egy – két Pimax 4K tulaj ide írt és dícsérte magát a kijelzőt.. Tehát a Pimax 8k ettől csak jobb lehet.. Elvileg nem lesz kicsit se szellemképes és még a lencsén is javítanak..
    A Tested csapatnál a szemüveges srác a lencsére panaszkodott a centrikus körökre , de a másik nem látta.. ( én szerencsére nem vagyok szemüveges és a Vive esetén se zavar a centrikus kör )
    Steam VR játékok elvileg ezzel a felskálázott technológiával működnek.. ahogy a Tested csapat is letesztelte és tényleg megy. (más videóba nyilas játékot próbáltak vele) . Nyilván feka 8k ról van szó mert a képet elnyújtja , de úgy, hogy középen szép éles a kép.. ( periférikus látás miatt ez nem akkora gáz oldalra úgyse nézel nem baj ha nem tű éles a kép, de mégis nem egy búvár szemüveg hatást kelt.)
    Ha egy wireless eszközt rendeltem volna a Vive omhoz és az új audio head strap ot az maga ezt az összeget tette volna ki.. , de inkább én egy ilyen kezdeményezést támogatnék és kb. ez árba ott van..
    Sweviver youtube os mester is berendelte azonnal és én követem vakon 8-) Sajnos a valódi 2x4 K VR tól még vagy 5 évre minimum vagyunk , de addig is ha ezt az élményt meg tudja közelíteni a Pimax VR 8k akkor már megérte.. (Rosszabb nem lehet mint az előző verzió.)
    Aggódok viszont, hogy az ígért új követős kontrollerük valóban jó lesz e , mikor még egyáltalán nem láttunk róla semmit.. Sajnos nekem a base station verzió fontos, mert számolgattam, hogy ha a Vive om el tudom adni (mivel megmarad a base station je) akkor jobban járok mintha csak headset et rendelnék… (Ha Vive wand szinvonalát hozzák a kontrollerek az már bőven jó)
    És hogy miért működhet a Pimax 8k? Mert a LG VR a mixed reality headsetek is fognak működni steam VR – al .. akkor pont ez ne működne mikor open source? (Pimax 4K működik.) Szal egy kicsit töprengtem , de megrendeltem… Lehet ráfaragok , de ha legalább egy HTC Vive szintet megüt a készülék csak kicsit jobb kijelzővel már megérte 😊

    Ja és most a dollár is olcsó relative (260 ft ) sőt még az is lehet nem kell vámot és áfát fizetni rá ,mert elvileg lehet valamelyik európai elosztó fogja küldeni… , de valamennyi adó megfizetésére számítok..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák