Új hozzászólás Aktív témák

  • #54625216

    törölt tag

    válasz #48967168 #8012 üzenetére

    Elképzelni sem tudom, hogy miért párásodik nálad a lencse. Én is eléggé izzadós vagyok, ráadásul szemüveg előtét lencse is van benne, amitől közelebb kerül az arcomhoz, mégsem párásodik különösebben, még dead and burried közben sem, pedig az izzaszt rendesen.

    A lencsék tisztítására az alkoholos cuccokat nem ajánlják, gondolom tönkreteszi a tükröződésgátló bevonatot, tehát az oldószeres páramentesítő is jó eséllyel rongálja a lencsét.
    Az autó szélvédőkhöz való páramentesítőt amúgy már csak azért sem ajánlom, mert megmarhatja a szemedet, elvégre szabadtérre lett kitalálva nem egy zárt dobozba pár centire az arcodtól.
    A lencséket nem lehet cserélni, pótlencséket sem forgalmaznak, azaz ha elrontod, akkor a legjobb esélyed, ha az oculus szerviz kicseréli neked, te meg - mivel nem garanciális - kipengedet az árát, ami akár több is lehet, mint egy új rift ára, szal szerintem ne kísérletezz. :DDD
    Esetleg a szemüvegekhez való páramentesítő-tisztítófolyadékokkal lehet próbálkozni, de olvass utána rendesen, hogy milyen szemüvegekhez ajánlják, azaz hogy károsítja-e a speciális bevonatokat.

Új hozzászólás Aktív témák