Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz izomman1 #8000 üzenetére

    Azt kell megérteni, hogy a felbontás csak az egyik elem a vr szemüvegek világában. Hiába élesebb a kép, ha elvérzik sok máson, főleg szoftveresen. Én úgy gondolom, hogy nem igazán lehet majd megfelelő végeredményt kapni egy olyan cégtől, aki mögött nincs ott egy nagy cég, ami képes megfelelő pénzt és stabilitást biztosítani a hardver és szoftvergyártás mögé is. Felskálázza a fullhd-t 8k-ra? Mintha az olyan könnyű lenne észrevétlenül megcsinálni (ne felejtsd el, baromi nagy nagyításban látod a képet)

    Azt szerintem el lehet felejteni hogy majd a 8k-s pimaxot nem kell cserélni, mert elég a látómező, a felbontás, a szoftveres rész meg csak úgy simán szuper lesz, támogatott lesz minden játékban, és még megfizethető árú is lesz :) A gazdasági életben nincsenek mesék és szuperhősök :)

    Szvsz a következő lépcsőfok a 4k / szem lesz, jobb optikával (god rays kiküszöbölés, a nagyobb felbontás miatt talán nem kell ilyen erős fresnel lencse) és foveális rendereléssel. Ehhez pedig még betonstabillá kell fejleszteni a pupillakövetést, és meg kell csinálni a robosztus és gyors szoftveres hátteret a területileg variábilis felbontású renderingnek (értsd, a képkocka egy kis része mondjuk valós 4-8k-ban kerül renderelésre, a körülötte lévő terület fele, az összes többi pedig negyed-nyolcad felbontással)

    kpbendeguz: tökéletesen egyetértek.

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák