Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Chrys_ #1240 üzenetére

    Amíg mondjuk egy autóban vagy, addig nem gond. Addig az agyad tudja, hogy te fixen ülsz, és a jármű megy veled együtt. Ott van a gond, ahol te vagy a jármű vagy maga a karakter. Tehát ha te mint játékos, elkezdesz futni és futás közben gyorsulni, lassulni, stb. Ezért is használnak teleportálást több játékban. Szóval ha ülsz a gép előtt, fejeden a szemüveggel, és a vr térben ülsz egy járműben, akkor nincs semmi gond azzal hogy gyorsulsz, lassulsz, stb. Ha ülsz a székben, fejeden a szemüveggel, miközben a játékban egy emberke vagy, és a gamepad előre nyilával elindulsz előre (miközben a tested még mindig ül a valós életben), azzal van gond. Ott kell kerülni a gyorsulást-lassulást, mert az arra érzékeny emberek (tehát nem mindenki) nem fogják szeretni.

    Magyarul fps játékokat 1:1-ben átvenni nem túl célravezető, mert tele lehetnek olyan dolgokkal (hud megvalósítás, valószínűtlen futási sebesség, stb) amik kizökkentenek a beleélési buborékból, vagy rosszabb esetben rosszullétet is okozhatnak.

    Egyébként ez is éredekes videó, pl hogy nincs képernyő sarka, a célkereszt miért nem működik úgy ahogy eddig, a hud miben kell hogy más legyen, hogy vegyük rá az embereket hogy arra nézzenek amerre te akarod (mivel ugye nem nyúlhatsz a kamerához), stb. Kicsit sokat gesztikulál a fickó, de ez is humoros és érdekes :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák