Új hozzászólás Aktív témák

  • Jigoku

    tag

    válasz Imilenni #6950 üzenetére

    Hát a HDTVk nem ideálisak egy PS2nek, de abszolút nem vállalhatatlanok. :D Nyilván nem hozzák a régi fénycsöves tévék minőségét, de én pl. jól elvagyok vele, annyira nem zavar.

    Nekem a slim gépem komponens kábellel van rákötve a tévémre, sokan a HDMIre esküsznek, szóval az is biztos jó lehet, de van tévé talán, amin az eredeti RCA kábellel is játszható.

    Annyi, hogy figyelni kell rá, hogy a gépen be legyen állítva a megfelelő képkimenet, vagy nem lesz képed, ha nem az eredeti kábelével használod. Emlékszem, mikor először rákötöttem a HDTVre, az istennek nem tudtam, miért nincs képe... :,D
    (Szóval a beállításokban állítsd a képet RGB helyett Y Cb/Pb Cr/Pr-re, úgy lesz képe, egyébként csak RGB módban a régi kábellel használható.) HDMI esetében nem tudom, mit hogy kell állítani, ez a komponensre jó.

    Ha nem tudod régi tévére kötve ezt átállítani (ha jól vettem ki, már nincs akkor régi tévéd), szólj, és megnézem, milyen gombokat milyen sorrendben kell megnyomkodni, hogy kvázi vakon is be tudd állítani. :)

    [ Szerkesztve ]

    PSN: JigoKuu-chan // Carl [PS2], Tony [NDS], Viktor [PSVita], Raiden [PS4], Sasha [PSP], Rashoumon [N2DS], Susano'o [Switch], Czar [PS5] // https://jigokumuke.weebly.com

Új hozzászólás Aktív témák