Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz zolnagy #4916 üzenetére

    @zolnagy

    Örülök, hogy tetszik. Anno az 1st gen. 'vasaló' Swift-et én is nézegettem, de szerintem annál 'autósabb' volt a Punto. Nem tudom, hogy a legújabb Swift milyen ahhoz képest.

    1.3-as vasalót vezettem egy darabig, az biztosan dinamikusabb a GP-nál, cserében többet evett valamivel; szintén nem tudom, hgy milyen motorral van az új.

    itt csak csomagban elérhető a tolatóradar 150e-ért, de kapok még hozzá el. hátsó ablakot, kartámaszt, esőérzékelőt, automatikusan sötétedő belső visszapillantót és tempomatot.

    Szerintem is megéri a csomag; ugyan a Punto jól belátható (pontosabban: érezhető) hátrafele, de a radar kifejezetten hasznos kényelmi eszköz. A tempomat pedig olyan, mint a légkondi: addig nem fontos, amíg nem volt, utána nem lehet meglenni nélküle. :) Én városban is használom, ha úgy érzem, hogy pár percig nem kell majd a gázzal foglalkozni, pl. lehet haladni a rakparton, körúton, stb. Pályán, országúton, stb. egyenesen imádni fogod, főleg ha órákig úton vagy.

    A többi csingilingi meg olyan, amilyen: ha adják, fogadd el. A Punto kartámasz sh*t, de minden jobb, mint a semmi; ha hozzászoksz, utána hiányolni fogod, ha olyan kocsiba ülsz, amiben nincs. Illetve én még olyan autómata ablaktörlővel nem találkoztam, ami ne idegesített volna fel.

    [ Szerkesztve ]

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák