Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #177978 üzenetére

    "mert mikor volt hogy a top góllövők nem rúgták a tizit?" őőő ez komoly? Son a listából frissen. Suarez a 31 gólos szezonban így hirtelen keresgélés nélkül.

    "azt látod hogy önző de azt nem hogy előtte területet nyit csak ha oda nem adja be jó ütembe 3ból 2x, ha kell védekezik, túltölt területeket, letámad, visszalép, buidupban is kiveszi a részét rengeteg gólja, kulcspassza van, rengeteg labdát cipel a támadóharmadba, jól fedezi, legtöbb lövéssel végződő akcióban vesz részt, vele sokkal magasabb a csapat xg és ppg értéke."

    Na ezeket valaki olyan jegyzi le aki füvet nem látott életében beteszi neked egy excelbe ennyi a realitása. Hogy nyit területet a vonal mellett? :D Na ne bohockódjunk már a területe 50% kompletten lekorlátozza a vonal. Ennyi erővel minden szélső területet nyit ha a védő figyel rá mellette lévő meg besegít.
    "oda nem adja be jó ütembe 3ból 2x" labdát se ad le a 16 és környékén nem hogy 3 ból 2x max mikor végigszaladja a vonalat rálép megáll és eliotnak vagy tta nak visszapasszolja lelassítva az akciót.

    "ha kell védekezik" na mesélj hányszor szerzett labdát nem rögzített helyzetből 16 unk közelében?

    "rengeteg gólja, kulcspassza van, rengeteg labdát cipel a támadóharmadba," én erre mondtam többször is, h tömik labdával.

    "jól fedezi," ez biztos?

    "legtöbb lövéssel végződő akcióban vesz részt," ezek nem olyan helyzetek, h leadják neki ő meg döntő többségét mellélövi? (nyilván gólt is lő mint tegnap a les/neles gólnál)

    "magasabb a csapat xg és ppg értéke.." nagyszerű meccs után peet mutogathatja a spíleren a pontot meg elviszi az ellen.

    "ami mondjuk Jotáról " mint ahogy Jotáról nem mondható el, h tömik labdával és tizivel. Félreértések elkerülése végett vele az a baj, h hektikus egy egy meccsen nagyon jó néha nagyon szar.

    Esküszöm már a kövi meccsen előveszek egy füzetet és időbélyeggel jegyzem, h mit kell nézni és elküldöm neked, de az ilyen mindenben is nagyszerű statokat én is így várom tőled melyik játékpercben lett behúzva neki ;] :P

Új hozzászólás Aktív témák