Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz mephi666 #177968 üzenetére

    Én kifejezetten Gakpó miatt néztem, kíváncsi voltam milyen lesz. Első meccse ugyan, de én nem láttam benne lendületet, se jó passzt (úgy értve, h fifikáns überprecíz helyzetbehozó passzt). Nekem az jött le, h ha ezen a meccsen kicserélem Eliotra vagy Carvahora nem lettünk volna szignifikásan szarabbak. Így nem nem értem a 40 millát amit ráköltöttünk. Nyilván első meccs meglátjuk mi lesz, de nem mondanám, h berobbant.

    Azt sem értem minek kellett feltenni a gálakezdőt. Nyilván nem tudom mi a célkitűzés a szezonra, de mivel a csillagok úgy állnak a PL re kellene tenni a prioritást így a kupát el kellett volna engedni. Tiniket felküldeni és lesz ami lesz. Mi történik a gálakezdővel, ha nyer kb papírforma kötelező győzelem az x és a vereség meg kb csak morálromboló így több volt a veszítenivaló mint amit hozhatott.

    Szerintem a fejekben is óriási gond van. Alison passza is arra utal, h nincs önbizalom. Ekkor van az, hogy a 100 ből 100 as szituációt is elrontja valaki. Mint pl előző meccseken a középen eladott labdák amikor megpróbálták többen is ívesen adni, de nem emelték meg kellően és elakad az emberben. Én most aggódnék mert komoly gondokat látok a kiutat jelenleg nem.

Új hozzászólás Aktív témák