Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S*Tom*
aktív tag
Szia! Nekem is Kave-m van és nem valami fényes nekem sem a lapomhoz kapott X-Fi-nek nevezett csoda, de ha kave controlerén állítgatom a térhatást, vagy csak kapcsolgatok a módok között süketnek kell lenni, ha nem hallasz térhatást. Nálam a legkisebb állítás a csuszkákon jól kivehető különbséget jelent. Cserélj hangkártyát biztos, hogy javul, az integrált nem ér semmit!
-
S*Tom*
aktív tag
válasz LamaCube #2496 üzenetére
Mert sokan old integrált szarokra kötik a kavét és sírnak, hogy nem szól meg nincs mély, azon nem is lesz soha. Egy min. 10-30k-s sokpontegy hangkártya, amiben van esetleg fejhallgató erősítő is, olyat szól, hogy letépi a fejük. A mély csak úgy rezgeti az ember fejét és a hangerő is simán fájdalom küszöb felett van, még a csuszkát sem kell maxra tolni hozzá, ha jó a hangkártya. Én is dugtam az Asus CH4 integrált X-Fi-re (VIA VT2020) és Asrock 890extrem 4 (Realtek ALC892) sz.arjára, hát én is tudtam volna nagyot sírni. Ha valaki meg olyan penge fülű, nem is értem mit keres az 5.1 gamer fülesek topikban, ha valaki vágja a témát nem is megy bele összehasonlításokba és nagyon ez a kategória nem is érinti, érdekli. Ezeket a füleseket játékra találták ki, persze kompromisszumokat kötve alkalmas lehet filmekre, zenére is.
-
S*Tom*
aktív tag
(#2506) dudika10 Akkor egyáltalán nem figyeled a versenyeket.
A Roccat rengeteg nagy rendezvényen részt vesz, vagy azt szponzorál 2005 óta, persze pár éve már itthon is. A termékei fejlesztésébe profi játékosokat is bevon, vannak saját és szponzorált csapatai is több nemzetből. Igen használják az 5.1 fülest, kötelező is.
Ha valakit érdekel, képek itt [Roccat]
Áprilistól pedig jön a 7.1-es USB-s hangkártyával ellátott Kulo. -
S*Tom*
aktív tag
válasz borkarico #2518 üzenetére
Mionix Keid 20 12k Alakja hasonlít a Steelseries Siberia V2-re, ezért nagyon kényelmes, ár/értékben jó vétel.
Creative-Labs Fatal1ty Pro Series Gaming Headset MKII 12k Én ezt venném, ha nincs nagyobb keret, szerintem szép is.
Sennheiser HD 418 Minőség, szépség.
Steelseries Steelsound 4H 10k Játékosokra tervezve és márkát veszel.
Sennheiser HD 202 9,5k Minőségi darab olcsóbban.
Plantronics Gamecom 377 Bazi nagy párnák, még egy elefánt fület is betakar.
Creative-Labs Fatal1ty Gaming Headset 7k Állítólag nagyon jól szól, sokan dicsérték.
Speedlink SL-8781 Medusa Stereo 7k X
Ozone Oxid 7k X
Ozone Attack 5k X
Sharkoon RHS200 5k XÉrdemes volna kipróbálnod személyesen egy boltban, 20k meg kiadni valamiért úgy, hogy ki sem próbálod. Folytatás másik topikban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest