Hirdetés
- Voin - Jövő hónapban érkezik a belső nézetes hack&slash korai kiadása
- SPRAWL - Konzolokra is megjelent a retró FPS
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Akciófigyelő 2024: PlayStation Black Friday leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Le Mans Ultimate
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Premier előzetesen a Starship Troopers: Continuum (VR)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy van itt valakinek Razer Tiamat 7.1-es Fejhallgatója, ha igen érdekelnének tapasztalatok milyen a füles főleg Filmeknél és játékoknál, hogy teljesít egyéb tapasztalatok?
ASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
kingpython
aktív tag
válasz anytime #5624 üzenetére
Sziasztok!
Ha valaki vett már Razer Tiamat 7.1-es fejhallgatót legyen, kedves ossza meg a véleményét tapasztalatát a fülesről! Csak mert szeretnék ilyet venni, de jó lenne egy valós vélemény, mert az 50k tényleg elég sok.
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Igen olvastam ezeket a teszteket. Az érdekes az, hogy a Tiamat 2.2 nek a mikrofonját viszont dicsérik, hogy jó, na, most én ennek utána néztem és mind a kettőben ugyan az a mikrofon van szóval nem értem ezt. Láttam egy orosz videót ott csak a mikrofont tesztelte a srác és azt mondta semmi gond vele. Skype-n és TS-en tökéletes azt írták mondták. laptopom nincs, PC-hez akarom venni.
[ Szerkesztve ]
-
kingpython
aktív tag
Egy jó füles, ami csak zenére van ott is igen magasan vannak az árak, ha igazán jó minőséget akar valaki. Én biztos vagyok benne hogy pl. a Tiamat 7.1-es mivel valójában is 10 db hangszóró van benne és tudja is a 7.1-et nem csak virtuálisan, mint a legtöbb, biztos nagyon nagy élményt tud nyújtani filmek és játékok terén, de tuti hogy zenére is jó, viszont nyilván aki csak zenére szeretne fülest az nem ilyen Gamer fülest fog választani. Ha majd sikerül megvennem, ami még lehet, hogy 1-2 hónap én majd írok róla egy kis tesztet.
-
kingpython
aktív tag
-
kingpython
aktív tag
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek van ilyen valakinek melyik jobb vajon ez vagy egy Razer Tiamat 2.2?
SteelSeries 7H Headset sima jack dugós nem az USB-sASUS ZenFone 2 ZE551ML 4/32GB WW
-
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
ASUS ROG Orion fülesről mik a vélemények?
-
kingpython
aktív tag
Van itt valakinek ASUS ROG Orion vagy ASUS Echelon Fülese? Ha igen írj rám privátban léci!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest