Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2162 üzenetére
Ha 5.1 -es a hangkártya, akkor mehet és nem USB -s, hanem 4db külön 3,5 mm-es jack-csatlakozó..
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2165 üzenetére
Ez egyértelmű, nem lehet egy házimozi rendszert összehasonlítani egy fejhallgatóval, de mindenképpen jobbak a hanghatások, mint egy stereo fülesnek, ez egyértelmű. Főleg, ha FPS -t játszik az ember és lehet hallani, hogy melyik irányból is lőnek, vagy lopakodnak feléd stb. (multiplayer)
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2174 üzenetére
Megjött, de már kértem is a cserét, mert Windows 7 x64 Enterprise -ra nincs driver, így nem tudom kihasználni a terméket, driver nincs hozzá
[ Szerkesztve ]
-
HoReSz1975
őstag
válasz ferminator7 #2177 üzenetére
Amúgy rendben lenne a füles, szépen szól, de így, hogy nem lehet telepíteni saját driver -ét és a szoftverét, ezt így nem lehet rendesen kihasználni Persze az is zavar, hogy a fülem nem fér bele ebbe a kis lyukba és egy idő után megfájdul a fülem, elég kellemetlen
A Roccat Kave az egy merőben más füles lesz, ahogy elnéztem, elég profin néz ki, szerintem a tudása is kellően jobb ennél Persze az ára is, legolcsóbban 20.100Ft újonnan
-
Mityu_76
tag
válasz ferminator7 #2180 üzenetére
Novemberben megjött. Fura volt hogy néha minta recsegne az egyik oldal. Későbbiekben a tesztek jóvoltából kiderült, hogy valami kontakt hiba lehetett a dobozban, mert amikor a bal hátsó hangszóró tesztre kattintottam, az csak recsegett. Ha párszor rákoppintottál a dobozára akkor egy ideig megint jól működött. Az idő múltával egyre rosszabb lett a dolog. Ezenkívül elkezdett fesleni a fülpárna varrása. No meg elég kicsi a fejem és nem lehetett annyira összehúzni hogy kényelmes legyen "így egy szivacscsíkot raktam a fejem és a fejhallgató pántja közé :-)"
Szóval januárban visszaküldtem, javítani nem tudták, cserélni nem tudták mert nem volt ilyen + 1 hónapot vártam mire pár levél elküldése után végre visszautalták a lóvét + buktam a szállítási költséget " akkor ott Roccat Kave nem volt, hogy arra cseréljem :-( "
Szóval nekem nagyon nem jött be. Ez mondjuk nem azt jelenti hogy mindegyik ilyen....... valószínű kifogtam egy gyári hibásat.[ Szerkesztve ]
"HONDACRX4EVER"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A Silent Hill 2 Remake is magyar szinkront kap
- Star Wars Outlaws teszt
- BestBuy topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Okos Otthon / Smart Home
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest