Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik kizárólag gamer, több pont egyes/virtuális térhangzású, vezetékes és vezeték nélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsimix
őstag
válasz sting2 #17354 üzenetére
Köszi a felvilágosítást de nekem van ilyenem és ezt tudom én is, hogy hogyan szól... Biztos neked is van és azért vagy ilyen jól informált, hogy mit tud a gen 2.. Csak irónia nyugi..
"Addig meg nyugtasd magad tömjén illatú tesztekkel."
Kb 10 tesztet olvastam el a te 10 soroddal ellentétben ami éppenséggel többet mondott nekem és mindenhol az egyik legjobb gamer headset-nek hozták ki egyhangúan nagyobb oldalak, blogok youtuberek.. Pls ne haragudjál már, hogy nem a te 10 sorod alapján választottam...Nyilván mindenki hülye és jobban tudsz mindent.. De már választottam... A kérdés az volt, hogy akinek ilyen van annak van-e esetleg összehasonlítási alapja mert van 13 napom cserélni ha egy nyomós érv szól a másik mellett.
Gondolom neked nincs mert nem válaszoltál..) Engem 1 fajta Astro teszt érdekelt nem mind.."Nincsenek kimondott csúcsok, nem Basshead, nem magasba húzó csillogós, de nem is középfavorizáló."
Értem tehát kiegyensúlyozottan szépen szól minden tartományban. Ezt akartad írni ? Nem? Pedig ez igaz.Szóval engem ennek a két típusnak az összehasonlítása érdekelne konkrétan és ha valaki esetleg rendelkezik ilyen tapasztalatokkal és megosztaná velem azt megköszönném... Akár privátban is ..
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest