Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    válasz dbius #10181 üzenetére

    Nos, pár hónap gondolkodás, olvasás után végül a CM Storm Sirus megrendelése mellett döntöttem, több okból is:

    - időközben lement az ára itthon 45k-ról 30k-ra
    - jack csatikkal is használhatom (ezt korábban nem említettem, de Linuxot is használok, ezáltal az usb-s cuccok nem tudom, hogy mennyire lettek volna használhatóak, nem nagyon találtam infót arról, hogy pl. egy Steelseries 9h-t hogy tudnék Linux alatt többcsatornás módban használni)
    - a jelenlegi fülesem egy Easytouch Ek-151 (és meglepően jó az eredeti árát tekintve!), aminek van egy külső egysége és ugyanolyan csatlakozása van, mint a Sirusnak.

    Ki fogom próbálni, hogy a külső egység elülső, nem jackes részéhez csatlakoztatva a Sirust fog-e menni rendesen, ha nem, akkor pedig a jack csatlakozókat felhasználva fogom csatlakozotatni a külső egység hátsó jackes paneljéhez, mert ezáltal - remélhetőleg - a külső egységgel fogom tudni külön állítani az egyes hangszórók hangerejét.

    Ha ez sem válik be, akkor pedig megy a jack csatlakozó egyenesen a hangkártyába.

    Köszönöm a javaslatokat, bár nem fém a füles fejpántja majd kiderül, hogy ez tovább fogja-e bírni az előző fejeseknél. Ahogy elnézem egyébként egyre több embernek adja meg magát a füles fejpántja valahol (mint ahogy említettem nálam az utóbbi években kizárólag ez állt mindig a csere hátterében, mert mindig eltört valahol). Szörnyű, hogy a tartósság nem szempont manapság egy ilyen és még drágább füles esetén sem :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák