Új hozzászólás Aktív témák

  • J97

    tag

    válasz lezso6 #46029 üzenetére

    Köszi! Valóban, lemértem. Csináltam is egy alaprajzot a jobb szemléltetés végett. Jelenleg leginkább az asszony pajtival tudnék helyet cserélni ha belemegy. :D A képen látszik egy szürkével színezett rész, az ott egy fal, pontosabban egy kémény, a szobának azt a részét az osztja fel. Pont mögöttem van, igaz oldalfalon vannak bútorok de az a rész ott valóban 260 cm, illetve a szoba magassága is stimmel. Pontosan nem tudtam lemérni de 25x cm körül van.

    Eddig is hallottam de nem foglalkoztam vele, blues/akusztikus zenéknél annyira nem volt vészesen zavaró. Most teszteltem Eric Clapton vs. Emancipator Dusk to Dawn zenékkel. Utóbbinál már jelentősen zavaró, főleg, hogy most már biztosan tudom, hogy ott az a pukli. Szerencsére elektronikus zenét ritkábban hallgatok.

    Futok egy kört az asszonypajtinál, az ő helye jobb lenne ilyen szempontból. Mögöttem pont lenne egy könyvespolc, bár van ott egy kis bemélyedés is ahol a beépített szekrény van.

    Akusztikus szivacsokkal érdemes lehet kísérletezni? Esetleg mivel a hangfalak mögötti hely is elég "vékonyka", segítene ha raknék mögé hangelnyelő elemet?

    Minden nap egy alma és a doktor al ma. | Kirby a parancsnok!

Új hozzászólás Aktív témák