DS hírek

1202 hír

minden tesztek hírek

Cikkek

 • Final Fantasy IV: angol trailer

  A Square Enix vadul gyúrja át Nintendo DS-re a Final Fantasy sorozat klasszikus darabjait. A Japánban tavaly kiadott negyedik rész nyáron jelenik meg Európában. Trailer, felirattal.

 • Games Convention - Nintendo nélkül

  A hosszú évek során már megszokhattuk, hogy a Nintendo számára enyhén szólva nem az európai piac élvez prioritást a többi régióval szemben - most újabb tény erősíti meg ezt a feltevést.

 • Nintendo DS: európai újdonságok

  Tegnap több kifejezetten Európára vonatkozó Nintendo DS hír érkezett, éppen ezért úgy döntöttünk, hogy ezeket egy csokorban fogjuk tálalni: új színek, Dragon Quest és Bangai-O Spirits.

 • Ősszel debütál a Blue Dragon Plus

  Második körét futja az animék és mangák által már komoly hírnévre szert tett Blue Dragon: Japánban már szeptember első hetében debütál a Nintendo DS-re tervezett folytatás.

 • Spyro: Dawn of the Dragon - irány a hold

  Megérkezett a második adag screenshot a most futó Spyro trilógia néhány héttel ezelőtt bejelentett lezárásáról, a The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon-ről.

 • Platinum Games: vér, űrcsata és még több vér

  Még a hét elején írtunk arról, hogy a 2006 végén bezárt Clover Studio hamvaiból verbuválódott Platinum Games három játékát is felfedni készül: akkor még csak szöveges formában tudtunk beszámolni, most azonban képek és videók is érkeztek a három címről.

 • Amerikai konzolos eladások - a GTA IV havában

  Talán sokan azt várták, hogy a szoftverfronton alaposan domináló Grand Theft Auto IV majd sokakat sarkall a gépvásárlásra, legyen az PlayStation 3 vagy Xbox 360: az Egyesült Államokban eddig nem egészen ez történt. A hardverfronton ugyanis ismét a Wii dominált.

 • Duplán folytatódik a SKATE

  Nem egy, hanem kapásból két folytatással jelentkezik idén a tavaly szép köröket futó EA-féle gördeszkázás, a SKATE. A második rész az X360 / PS3 párosra érkezik, a Wii / DS külön játékot kap.

 • A volt Nintendo elnök a leggazdagabb

  A Forbes magazin nemrégiben összeállított egy negyven fős listát, amelyen Japán leggazdagabb emberei szerepelnek. Hogy miért érint ez bennünket? Nos, azért, mert az első helyen a Nintendo volt elnöke van.

 • A Codemasters-é a Forma 1 licensz

  Hosszú évek óta a Sony birtokolta a hivatalos Forma 1 jogokat, így kizárólag Playstation platformokra jelenhetett meg F1 játék. A helyzet most változik: az új tulajdonos, az angol Codemasters több platformra fejleszt. Az első játék 2009-ben érkezik.