DS hírek

1202 hír

minden tesztek hírek

Cikkek

 • Hivatalos az új Prince of Persia

  Hivatalosan is bejelentette a múlt héten már többször is szóba hozott új Prince of Persia játékot a Ubisoft - igaz, sajnos csak a legalapvetőbb konkrétumok felfedésével.

 • Crash Bandicoot: Mind over Mutant infók & képek

  A Vivendi mindenki kedvenc erszényes videójátékhősét is behívja egy újabb szereplésre: a Crash Bandicoot: Mind over Mutant a tavaly megjelent Crash of the Titans folytatása, amely változatos játékmenettel próbálja meg vásárlásra csábítani a rajongókat.

 • The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon leleplezés

  A Spyro sorozat az elmúlt néhány epizóddal vélhetően a legelvakultabb rajongókat is elriasztotta a lila kölyöksárkánytól, az első újgenerációs, és egyben a tizedik évfordulót ünneplő epizód azonban csodák csodájára talán visszaállíthatja valamelyest a széria renoméját.

 • Nintendo: nem várható árcsökkentés

  Akik esetleg úgy számolgattak, hogy még bevárnak egy árcsökkentést az egyik aktuális Nintendo masina megvásárlása előtt, azoknak csalódniuk kell: egyelőre nem várható ilyen lépés.

 • Nintendo: gigantikus bevételek

  Március végén újabb negyedév ért véget, ami egyben ez üzleti év végét is jelenti, a platformholderek pedig annak rendje és módja szerint elkezdték szivárogtatni üzleti jelentéseiket: a sort a Nintendo nyitja, amely természetesen továbbra is úszik a pénzben.

 • Force Unleashed - elszabadult az erő

  Új látnivalókkal jelentkezik a Star Wars: Force Unleashed, melynek megjelenése a közelmúltban csúszott szeptemberre. Akciódús jelenetek egy kakttintásnyira.

 • Spider-Man: Web of Shadows

  Az Activision idén sem hagyja játék nélkül a Pók rajongókat: a Spider-Man: Web of Shadows a korábbi évek Pókember epizódjaihoz hasonló, szabadon lengedezős kalandokat ígér, ezúttal nagy hangsúllyal a légi akrobatikán és harcon. Részletek, képek, trailer.

 • Az E3-on debütál az új Nintendo DS?

  A Sony nemrégiben már elmondta, hogy mindenképpen hosszú távra terveznek a PSP-vel, a most felbukkant jelek pedig arra engednek következtetni, hogy a Nintendo jó partnernek bizonyul majd számukra.

 • Japán szoftvereladások

  Ismét eltelt egy új hét, következzenek az április első hetére vonatkozó japán szoftvereladási adatok. Rengeteg új belépő és változatlan Monster Hunter Portable dominancia jellemzi a listát.

 • Perfect Prosecutor bejelentés

  A negyedik résszel, az Apollo Justice-szal új főszereplőt hajított a Capcom az Ace Attorney sorozatba, ma azonban kiderült, hogy a régi karakterek is kapnak egy saját játékot.

 • Force Unleashed szeptemberben

  A márciusban eszközölt közel fél éves halasztást követően véglegesnek mondható dátumot kapott a Star Wars: Force Unleashed. Már szeptemberben megjelenik.