Zsákfiú visszatér!

Nem nagy meglepetés mégis örömteli hír, hogy a PS3 és PSP egyik legkiválóbb és legaddiktívabb játéka a Little Big Planet folytatást kap. Igen, jön a Little Big Planet 2, ráadásul még ebben az évben. Ami igazán különlegessé teszi az egyébként is kiváló játékot, hogy ezúttal még tovább mennek a fejlesztők.

Eddig is azt hittük, hogy szinte bármit megtehetünk a játékban, hiszen magunk építhettünk pályát, és úgy alakítottuk zsákfiú kinézetét ahogy akartuk. A kulcsszó a szinte szón van, ugyanis ez eddig mégiscsak egy stílusra korlátozódott, mégiscsak újabb és újabb ugrálós elemekkel tarkított platformjáték volt az összes kreálmány.

Most viszont az ígéretek szerint tényleg végtelen lesz a lehetőség. Készíthetünk akár versenyjátékokat, logikai játékokat, RPG-t, shootert, stratégiát és szinte bármit amit csak szeretnék. Természetesen ehhez egy alaposan áttervezett pályaszerkesztő jár,a miben sokkal több funkciót és változtatási lehetőséget kapunk, mint eddig. Szóval aki szerette az első részt, az odalesz a boldogságtól amint a másodikat kézbe kapja. Mi is kíváncsian várjuk. Egyelőre kizárólag PS3-ra tervezik, PSP-s megjelenésről még nem esett szó.

Azóta történt

Előzmények