Zelda Skyward Sword - maximális és átlagnál valamivel jobb értékelés

A Nintendo zászlóshajója is befut a héten, és ha más nem veszi el a drága időnket, akkor mi is megemlékezünk róla egy rövid teszt erejéig. Addig azonban érdemes megnézni a Famitsu és a Gamespot értékeléseket.

A híres japán lap, a Famitsu 40/40 ponttal értékelte a játékot, ami mint tudjuk kifejezetten ritka. Ez azt jelenti, hogy négy tesztelőjük egyöntetűen 10 pontot adott a játéknak. Ilyen a Skyward Sword előtt mindössze 15 játéknak sikerült a magazin fennállása óta.

A 15 játékban szinte természetes, hogy nem csak egy Zelda játék szerepel, korábban ugyanennyi pontot gyűjtött a Wind Waker és a Twilight Princess is.

Egy másik neves magazin viszont ettől kevésbé optimista értékelést adott közzé. Az ő véleményük szerint az új Zelda csak egy az átlagosnál valamivel jobb, 75 pontos játék. Ezt a videótesztet alább láthatjátok.

Érdemes megjegyezni, hogy a Famitsu mellett az IGN és a Game Informer is maximum pontszámmal jutalmazta a játékot, és több más magazin is a maximumhoz közeli értéket adott neki.

Azóta történt

Előzmények