Zárt sorsolási csoport bevezetése a BlueGift-en

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk változnak a Bluegift szabályai, ezzel kapcsolatban az alábbi "közleményt" adták ki a szervezők:

Mint ahogy Ti is érzitek, a BlueGift-nek változásra van szüksége. Az eddigi bő két évben a rendszeres sorsolásokon keresztül a BG az állandóságot próbálta képviselni itt a LOGOUT hasábjain. Éppen ezért a mostani döntésünkkel sem akartuk a rendszert alapjaiban megrengetni. Mindenkinek megköszönjük az ötletét, javaslatát, hozzászólását, mindent alaposan mérlegeltünk, és az alábbi elhatározásra jutottunk:

A jelenlegi rendszer szinte minden elemében változatlan formában fennmarad, azonban bevezetünk egy zárt sorsolási kategóriát. Ez a gyakorlatban a jelenleg is meglévő "Elite" kategória lesz. A zárt sorsolásokon részvételre jogosultak körébe (továbbiakban: zárt tagság) a BG vezetőség által elfogadott jelentkezés után lehet bekerülni.

Minden további magyarázat nélkül, ezt a zárt tagságot szeretnénk biztosítani a kis Közösségünk oszlopos tagjainak, illetve önzetlen felajánlóinknak. A "Normál" és "Free" sorsolási kategóriák továbbra is fennmaradnak, biztosítva ezzel a sorsolásokon való nyílt részvételi lehetőséget mindenki számára. A zárt tagságnak egyéb feltétele nincs, mint a meghívás. Nincs "tagsági díj", felajánlási kötelem, csak annyi a kérés (csúnyább szóval: elvárás), hogy a BlueGift szellemiségét továbbra is maximálisan, példamutatóan kell képviselni.

A zárt tagságra jelentkezéseket ruti-nak kell megküldeni privát üzenetben. A jelentkezéseket a BG vezetőség együttesen értékeli ki. A "minősítés" szempontjai részben objektívek (eddigi BG tevékenység), részben szubjektívek (Fórum magatartás), tehát nincs recept. Éppen ezért kérjük a döntéseket minden esetben szíveskedjetek elfogadni, vagy legalábbis tudomásul venni. Elutasítás esetén 1 hónap elteltével lehet újabb jelentkezést benyújtani. A zárt tagságból természetesen kikerülni is lehet. Jelentkezéseket folyamatosan fogadunk, amint az illető úgy érzi, hogy eredménnyel "pályázik". A kiértékelések is folyamatosak, ahogy időnk engedi, kérjük türelmeteket. Az első zárt sorsolást terveink szerint június első felében tartjuk.

Remélhetőleg döntésünkkel minél több régi felajánlót vissza tudunk csábítani, illetve a "nyílt" tagokat is motiválni tudjuk, annak érdekében, hogy a BG kezdeményezés minél tovább fenn tudjon állni.

Azóta történt

Előzmények