Xbox ONE - Pletykaáradat

A reggeli órákban nagyon fellendült a NeoGAF fórumozók élete, ugyanis egy bizonyos ntkrnl nevű felhasználó elég sok információt osztott meg a nagyérdeművel a Microsoft jövőbeni terveiről. Természetesen a következőket nem erősítette meg az MS, tessék fenntartásokkal kezelni az információkat.

Az első és talán legfontosabb információ, hogy áprilisban 13, míg októberben 15 új országban debütál majd a ONE.

Április:

Japán, Dél-Korea, Taiwan, Szingapúr, HongKong, Oroszország, Svédország, Norvégia, Finnország, Dánia, Kolumbia, Chile, Argentina.

Október

Kína,Lengyelország, Csehország, Magyarország, Görögország, Portugália, Szlovákia, Törökország, Szaudi-Arábia, Dél-Afrika, Izrael, India, Indoznézia, Egyiptom.

A Microsoft állítólag novemberi megjelenéssel szeretne kiadni egy limitált kiadású fehér ONE-t, 1TB-os HDD-velm valamint egy olcsóbb, 400 dolláros optikai meghajtó nélküli gépet. Ez utóbbi megjelenése később várható.

Mindezek mellett érkezik majd egy Titanfall Edition gép is, amelyet elsősorban a megjelenés előtt álló játék rajongóinak szánnak.

Márciusban pedig egy komolyabb frissítés is érkezni fog majd a géphez.

Játékok terén is kaptunk érdekes információkat.

  • Talán ami a legérdekesebb, hogy novemberben érkezik a Halo 2: Anniversary, vagyis a Halo 2 felújított változata, amely megvétele esetén lehetőségünk lesz részt venni a Halo 5 bétában. Utóbbi játék megjelenését viszont áttolják 2015-re.  Mindezek mellett pedig állítólag számíthatunk egy Halo 3 és Halo 4 átiratra is. Várható egy új websorozat is, ami független lesz a Spielberg féle televíziós sorozattól.
  • Új Gears of War játék megjelenés nem mostanában várható, ugyanis állítólag 2,5 év szükséges az új rész elkészítéséhez.
  • Crackdown 3 bejelentést sem várhatunk idén, a tervek szerint 2016-os megjelenéssel számolhatunk.
  • Fable Legends, megjelenés várhatóan 2015 nyara.
  • Sunset Overdrive megjelenés idén ősszel várható.
  • Quantum Break megjelenés szintén idén év végén.
  • Forza Horizon folytatás szeptemberben érkezik, méghozzá vadiúj kooperatív móddal, időjárás rendszerrel, 1080p-ben, nyílt világgal.
  • Titanfall DLC érkezése 45 nappal a premier után várható, a 2. kiegészítő pedig 3 hónappal a megjelenés után érkezik.

Amennyiben a fentiekről megerősítés, vagy cáfolat érkezik hivatalos úton, úgy frissítjük a hírt.

Azóta történt

Előzmények