Xbox One - Játék pletykák az új évre

Alig néhány nap telt még csak el a 2018-as évből máris egy érdekes pletykát hallhatunk az Xbox One-ra érkező játékokról. Egy resetERA felhasználó szerint több szempontból is izgalmas lesz az idei év, hiszen számos új alkotásról hullik majd le a lepel, valamint visszatér egy régi széria is.

A szivárogtató szerint készül egy teljesen új Fable is, ezért egy angliai csapat felel majd. Emellett a Gears of War 4-ért felelős The Coalition feltámasztja a Perfect Darkot is, a többször elhalasztott Crackdown 3 pedig egy négyfős kooperatív móddal is rendelkezni fog. Sokak örömére folytatódik a Forza Horizon széria, a 4. rész a sokat pletykált Japánba látogat el végül, az új Halóban lesz egy játékmód, amelyben magas lesz a játékosszám, de állítólag azt Age of Empires 4-re sem kell már sokat várnunk. Emellett készül egy teljesen új robotos (mechás) akciójáték is One-re, de utóbbiról egyelőre semmit nem tudni.

A fentieket a hivatalos megerősítésig/cáfolatig érdemes csak pletykaként kezelni, de abban biztosak vagyunk, hogy az idei E3 minden bizonnyal izgalmas új címeket hoz el nekünk.

Azóta történt