Xbox One Elite Bundle: SSHD + Elite kontroller, és jön a fehér játékvezérő is

Hirdetés

A Microsoft bejelentette az Xbox One konzol Elite Bundle csomagját, ami tartalmazza a néhány ponton megváltoztatott konzolt, illetve azt az Xbox Elite Wireless Controllert, amit még a júniusi E3 alkalmával mutatott be a cég - ezt akkori hírünkben ki is veséztük alaposan.


[+]

Maga a konzol sem maradt teljesen érintetlen: a cég matt fekete külsőt ígér, emellett a HDD-t 1 TB-os SSHD, azaz hibrid merevlemez váltja fel, tehát a gyakran használt fájlok elérése és a rendszerindítás is gyorsul. Mindezért a vállalat 499 dollárt kér a mai naptól fogva, de egyelőre csak az előrendelés él, az árusítás november 3-án kezdődik.

Továbbá a Microsoft bemutatta a Special Edition Lunar White Wireless kontrollert is, ami működését és kialakítását tekintve a szintén nemrég frissített alap játékvezérlőn alapul (tehát nem az Elite kiadás), de kap némi fehér festéket és aranyra pingált négyirányú gombot, illetve a markolatot csúszásgátló textúrával vonják be.

Az új kiegészítő 65 dollárt kóstál, és már szeptember végén megvásárolható lesz, de első körben kizárólag a GameStop üzleteiben.

Előzmények

Hirdetés