Xbox One-ra is megjelenik a Furi

Idén júliusban jelent meg a The Game Beakers által fejlesztett Furi, amelyet a PC-s és PlayStation 4-es játékosok kaptak meg. (Utóbbinál PS Plus játékként lehetett beszerezni ingyen) A játék fejlesztői a premierkor nem nyilatkoztak az Xbox One kiadásról, nemrég azonban kiderült, hogy a különleges kinézetű, boss harcokra fókuszált alkotás hamarosan a Microsoft konzolján is elérhető lesz.

A korábbi launch trailer

Az új kiadás megjelenési dátumát egyelőre nem ismerjük, azonban azt már tudni lehet, hogy az Xbox-os vásárlók egy extra boss harcot mindenképp kapni fognak. Akit érdekel a stílus, annak érdemes lesz majd beszereznie a programot, hiszen a Steames és a PS4-es felhasználók többsége is kifejezetten pozitívan nyilatkozik a játékról.

Előzmények

  • Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)

    Egy ideje már az Xbox One tulajdonosok is élvezhetik az Elite Dangerous második szezonját, lássuk, hogy mit is kínál ez a grandiózus kiegészítő.

  • E3: 2016 - Kiszivárgott az Xbox One S létezése

    [Frissítve: Hivatalosan is bejelentették] Érkezik az új kiadás, amely hardveresen nem lesz erősebb, de jóval kevesebb helyet foglal majd.

  • Az új Xbox One élmény

    A Microsoft konzoljának kezelőfelülete radikális változáson esett át a közelmúltban, most ezeket tekintjük át, és arról is szólt ejtünk, hogy mire számíthatunk a jövőben.