Xbox Live Magyarországon - dátumozva

 

Végre befutott hozzánk a sajtóközlemény, ami az Xbox Live magyarországi megjelenésének dátumát is tartalmazza. Természetesen e mellett számtalan egyéb információ is lapul a sorok között, tehát érdemes átbogarászni. A dátumot azért kiemelnénk: november 10.

Alább a Microsoft közleményét olvashatjátok:

Örömmel jelentjük be, hogy az online játékosok kedvence az Xbox LIVE 2010 November 10-től lesz Magyarországon is elérhető.

Az Xbox LIVE közösségeket épít, barátokat, családokat köt össze és hatalmas mennyiségű szórakoztató tartalommal várja a játékosokat. A szolgáltatás hazai bevezetése egy újabb mérföldkő az otthoni szórakoztatásban, hiszen mostantól tagja lehetsz az egyik legnagyobb közösségnek ahol megoszthatod élményeidet és összemérheted tudásodat az online ismerőseiddel.

A szolgáltatás bevezetésekor először a gaming funkciókat szeretnénk kihangúlyozni. Próbáld ki barátaiddal kedvenc játékaid többjátékos módját, gyűjtsd az Achievement-eket, töltsd le az Xbox LIVE Arcade vagy teljes (Games on Demand) játékokat! A már meglévő játékaid további megmérettetéseket kínálhatnak, ha letöltöd a hozzájuk tartozó legújabb kiegészítőket (Game-Add-on) amelyek új térképcsomagokat, szinteket, karaktereket vagy zeneszámokat tartalmaznak.

Csak egy Xbox360 konzolra és egy szélessávú internetkapcsolatra lesz szükséged ahhoz, hogy csatlakozz a LIVE szolgáltatáshoz, ahol előfizetési díj nélkül készíthetsz személyes profilt amely tartalmazza a játékosneved (Gamertag) a hozzá tartozó Avatarral (a játékost megtestesítő figura) valamint böngészhetsz az Xbox LIVE Marketplace-en (Piactér) vagy ingyenes játék demókat is letölthetsz.

Amennyiben egy  Xbox LIVE Gold előfizetés megvásárlása mellett döntesz lehetőséged nyílik arra, hogy multiplayer módban játsz vagy videóbeszélgetést folytass a Video Kinect segítségével. Keresd a kedvezményes ajánlatokat, melyek csak az újonnan csatlakozó országokban élő játékosok számára lesznek elérhetők! A 12 hónapos Xbox LIVE Gold tagság ajánlott fogyasztói ára 16990 forint lesz.

Szeretnénk ha minél többen csatlakoznának.  Azoknak a felhasználóknak akik Xbox LIVE fiókjukat más régióba regisztrálva, jelenleg nem támogatott módon használják, lehetőségük lesz csatlakozni a hivatalos magyarországi szolgáltatás elindulásakor. Tehetik mindezt úgy, hogy a  játékosnév (Gamertag) , a játékos pontszáma (Gamerpoints), az eredmények (Achievements), az időadatok és a barátok listája változatlan formában kerülnek át a honosított fiókba. A meglévő LIVE fiókok előfizetéseinek hátralévő ideje (a következő hónapig kerekítve)a honosított fiókkal továbbra is felhasználható marad.  A konzol merevlemezére korábban letöltött tartalmak (Avatar kiegészítők, LIVE Arcade játékok és zeneszámok) szintén felhasználhatók maradnak.

Csatlakozz te is, hogy képviseld országodat az Xbox LIVE-on!

A migrációra vonatkozó további kérdések esetén kérjük látogass el a honlapunkra! www.xbox.com/hu-hu/live/faq.htm

További információk az Xbox LIVE-val kapcsolatban: www.xbox.com/hu-hu/live/default.htm

Reméljük mihamarabb találkozunk veled is a magyarországi Xbox LIVE-on!

Azóta történt

Előzmények