Xbox720 pletykák

Egy nemrégiben napvilágra került dokumentum, -aminek a gyökerei még 2010-ig nyúlnak vissza-  egy halom információt tartalmaz a következő Xbox-ról. Természetesen azóta a Microsoft kérésére ez a dokumentum törlésre került, de ettől függetlenül a lényegesebb információkat meg tudjuk veletek osztani.

Az 56 oldalas iromány legfontosabb része talán az, hogy az új Xbox 2013-ban érkezik 299 dolláros áron, lesz benne Blu-ray támogatás és egy augmented reality szemüveg is tartozni fog hozzá. Nem mellesleg pedig egy Kinect V2 is említésre kerül.

Ha pedig már szóba került a Kinect, akkor a 3D támogatást is meg kell említeni, amit állítólag a már fentebb tárgyalt szemüveg segítségével valósít majd meg a gép. Ez a Fortaleza nevet kapta.

Teljesítmény szempontjából a gép állítólag hatszor lesz erősebb a jelenlegi Xbox-nál.

Természetesen mindezt csak pletykaként érdemes kezelni, biztos, hivatalos információk továbbra sincsenek, mivel az E3-on ezúttal elmaradt az új generációs gépek bemutatása.

Valamint itt szeretném megragadni a lehetőséget, hogy megosszam veletek azt az információt, hogy ezen a héten némileg kevesebb tartalommal jelentkezünk. Ez annak tudható be, hogy párommal a hétvége folyamán immár hivatalosan is összekötöttük életünket, és ez a hét a nászút jegyében telik majd el. Megértéseteket köszönöm!

Azóta történt