WWE2K - A Top 10 újítások és funkciók

Az ismert széria folytatására még várni kell, a premier tavasszal várható.

A 2K és a Visual Concepts bemutatta a WWE 2K22 Hit Listet, egy korai betekintést abba a Top 10 funkcióba és innovációba, amely 2022. márciusában érkezik a WWE 2K22-vel, beleértve az alapok újragondolását, a rajongók által kért újításokat, és teljesen új játékmódokat.

A WWE 2K Hit List számos szenzációs újítást ígér, beleértve:

  • Újradizájnolt Gameplay Engine: A legfontosabb változás a WWE 2K22-ben maga a játékmotor. A Visual Concepts újradizájnolta a játékmenet- és animációs engine-t, hogy minden mozdulat annyira életszerű legyen, mintha csak a ring mellett ülnél a WrestleMania alatt. Ahogy a játékos a kezébe veszi a kontrollert, rögtön érezni fogja a változást.
  • Új irányítás: A frissített és elképesztően intuitív irányítás idén nagyot változik. Alapelve az, hogy a játékos minden egyes mozdulat ura lehessen, minden szituációban, így a WWE 2K22 könnyen játszható, miközben teret ad a fejlődésnek, a játéktudás fejlesztésének.
  • Lenyűgöző látványvilág: Egyszerűen fogalmazva a WWE 2K22 a WWE 2K-franchise történetének legszebb grafikáját nyújtja. A szupersztárok scannelése és animációik létrehozása ugyanazt a játékipart meghatározó technológiát használja, amit a Visual Concepts NBA 2K-franchisea is, ráadásul a csapat a bevilágítást is az alapoktól gondolta újra.
  • Immerzív prezentáció: A sorozat történetének eddigi legdinamikusabb epizódja a közönségből a ringbe invitálja a játékosokat, igazán autentikus WWE-hangulatot kínálva.
  • Új WWE 2K Showcase: A játékosok a múltba révedhetnek, és újraélhetik egy legendás WWE szupersztár ikonikus meccseit és pillanatait.
  • MyGM: A játékosok szupersztárokat draftolhatnak, meccseket hozhatnak össze, szerződéseket menedzselhetnek, és megmutathatják, hogy megvan bennük az, amely a legsikeresebb sportbrand üzemeltetéséhez szükséges.
  • MyFACTION: A franchise történetében először a teljesen új MyFACTION révén a játékosok egy olyan legendás frakciót hozhatnak létre, amely versenyre kelhet az ikokikus nWo-val. A játékosok szupersztárokat gyűjthetnek, fejleszthetnek és menedzselhetnek, heti eseményekkel és gyakori frissítésekkel.
  • MyRISE: Egy lehetőség a játékosok számára, melynek révén átélhetik, miként lesz egy alázatos kezdőből egy igazi WWE szupersztár, majd igazi, élő legenda. Az új történetek mind a férfi, mind a női MyPLAYER-ek számára elérhetőek lesznek.
  • Universe-mód: Az Universe játékmód visszatér, melyben a játékosoknak minden eddiginél több beleszólásuk van a brandek, a PPV-k, a meccsek végeredményei, a rivalizálások, és sok más téma kapcsán.
  • Creation Suite: A Creation Suite visszatért, és jobb, mint valaha. A játékosok saját magukat is alakíthatják, vagy létrehozhatják álomkarakterüket akár fantasy elemeket is használva, és úgy léphetnek a ringbe, ahogy csak szeretnének.

A WWE 2K22 tervezett megjelenése 2022. március. A játékkal kapcsolatos további részletek megjelenése 2022. januárjában lesz esedékes.