November 13-án érkezik a World of Warcraft: Warlords of Draenor

A Szilviák névnapjáig, azaz november 13-ig kell várni a World of Warcraft legújabb, szám szerint ötödik kiegészítőjének, a Warlords of Draenornak a megjelenéséig, derült ki tegnap este a Blizzard Los Angelesben tartott eseményén.

A kiegészítő nevéhez hűen Draenor kontinensét, az orkok és a draenei-ek szülőföldjét nyitja majd meg a kalandra vágyók előtt, akik a 7 + 1 zónára osztott területen rengeteg újdonságot találhatnak majd. Ezzel együtt a karakterek legmagasabb elérhető szintjét 100-ra növeli, valamint lehetőséget ad majd arra, hogy egy új vagy létező karaktert egyből 90-es szintre növeljen a játékos (ennek ára 40 GBP / 60 USD). Emellett persze némi grafikai tuning is érkezik a várhatóan 10 ezer forint körüli áron megvásárolható kiegészítővel (a gyűjtői változat persze drágább lesz), a modellek poligonszáma ugyanis ugrásszerűen meg fog nőni.

A megjelenés dátumával együtt publikussá vált a játék bevezető videója is, mely a Blizzardtól megszokott módon elképesztő részletességgel készült el. Kiderül belőle, hogy mi lett volna, ha a World of Warcraft eseményei előtt 35 évvel az orkok visszautasítják a Lángoló Légióval történő szövetségre lépést.

Előzmények