World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition

Ahogyan azt már megszokhatták a World of Warcraft rajongói, egy kiegészítő sem jelenhet meg gyűjtőknek szánt változat nélkül, és ez alól a hamarosan megjelenő Cataclysm sem lesz kivétel, így a Blizzard tegnap be is jelentette a WoW: Cataclysm Collector's Edition-t.

A World of Warcraft: Cataclysm Collector's Edition az alapjátékon túl természetesen egy rakás extrát is tartalmazni fog. A gyűjtői kiadás csak a boltokban lesz megvásárolható, letölthető formában nem kerül forgalomba. Lássuk, hogy milyen extrákat kapnak azok, akik beruháznak a várhatóan 80 Dollárba kerülő csomagba (Klikk a nagyításhoz):

A Cataclysm Collector's Edition tartalma a következőkből áll:

  • A World of Warcraft: Cataclysm játék DVD-ből,
  • Egy 176 oldalas, kemény fedeles könyvből, ami grafikákat, látványterveket és a bevezető videó készítésének részleteit tartalmazza,
  • Egy exkluzív in-game pet-et, Lil' Deathwing néven (Lásd alább a videón),
  • Egy, "A színfalak mögött" DVD,-t amely egy órányi interjút tartalmaz a fejlesztőkkel, és egyéb háttéranyagot a játék készítéséről,
  • Egy, a játék zenéit tartalmazó CD-t, amelyen 17 szám lesz megtalálható,
  • Egy speciális egérpadot, amelyen Deathwing látható, háttérben az elpusztított Azeroth-al,
  • Egy World of Warcraft Trading Card Game (Gyűjtögetős kártyajáték) kártyacsomagot, amely egy 60 lapos Wrathgate-alapcsomagból, két extended-art lapból és két exkluzív hős lapból áll, ez utóbbiak jelentik a Trading Card Game első goblin és worgen hőseit.

A Cataclysm Collector's Edition-hoz járó in-game pet-ről, a Lil' Deadthwing-ről egy videót is feltettek az MMO Champion oldal munkatársai a YouTube-ra, íme:

A Collector's Edition megjelenéséről egyelőre nem esett bejelentés, viszont a Cataclysm normál kiadású változatáról is megérkezett a végleges dobozkép. Lássuk:

A World of Warcraft: Cataclysm használatához természetesen szükségünk van az alapjátékra, valamint a The Burning Crusade és a Wrath of the Lich King kiegészítőkre is.

Azóta történt

Előzmények