World of Darkness Online bejelentés hamarosan?

Szeptember 23-26 között rendezik meg a The Grand Masquerade című rendezvényt, ahol főleg a World of Darkness fanatikus rajongói vesznek részt. A White Wolf papíralapú RPG-jének kizárólagos jogait jelenleg a CCP birtokolja, akik szintén részt vesznek a rendezvényen, és állítólag egy nagy bejelentésre készülnek.

A White Wolf és a CCP közösségi fejlesztője, Shane DeFreest egy interjút adott nemrég a Flames Rising nevű horrorrajongói oldalnak. A bejelentés, ami a pletykát elindította, így hangzott (A teljes interjút megtaláljátok a linkelt oldalon):

"Pénteken, naplementekor jön el a pillanat, amikor mindenki elsőként megláthatja, hogy mi a World of Darkness jövője. Akár két hónapja vagy a játékaink rajongója, akár két évtizede, garantáltan elakad majd a szavad!"

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket, és bár természetesen nincs semmi garancia arra, hogy valóban az - elméletileg régóta készülő - World of Darkness Online-ról rántják majd le a leplet, a bejelentés kétségtelenül érdekesnek ígérkezik.

Azóta történt