Wonderbook - hazai árszabás és megjelenési dátum

A Sony sajtótájékoztató keretében mutatta be a Wonderbook nevű új fejlesztését, amely elsősorban a fiatalabb korosztályt célozza meg, viszont számukra igazi csemege lehet a J.K. Rowling közreműködésével életre keltett játék. Egy korábbi hírünkben már olvashattatok róla, és megtudhattátok, hogy ez egy PS Move játék, amihez egy varázskönyv is tartozik. A varázskönyv, valamint a Move segítségével pedig természetesen varázslatokat hozhatunk létre, egyelőre persze csak virtuálisan. Összesen 20 varázslat elsajátítására van lehetőség, és minden varázslat mellett egy kis történet és feladat elevenedik meg.

Az új információk közül az egyik legfontosabb, hogy november 14-től válik elérhetővé a játék, többféle kiszerelésben. Megvásárolható lesz maga a szoftver a könyvvel együtt 13 390 Ft-ért, Move szettel együtt 27 990 Ft-ért és PS3-mal, valamint Move-val kiegészítve 85 990 Ft-ért. Alább egy kis ízelítőt is láthattok a játékból.

Amennyiben a háztartásban van egy PS3 és még egy gyerkőc is akad, akkor talán még ideális karácsonyi ajándék is lehet a Wonderbookból. Annál is inkább, mivel hazánkban magyar felirattal és szinkronnal kerül forgalomba.

A Book of Spells a Wonderbook sorozatnak mindössze csak egy epizódja, már most 4-5 további játék van tervben, ebből kettő már nem titok. A Diggs Nightcrawler detektíves játék, ahol nyomozót alakít majd a szereplő, a Walking with Dinosaurs pedig egy logikai kalandjáték lesz, ami a BBC dinoszauruszos sorozatán alapszik. A linkeken bemutatók tekinthetők meg a játékokról.

Azóta történt

Előzmények

  • Wonderbook: Book of Spells

    A Sony egy új kiegészítőt is bemutatott Wonderbook néven, amihez az első játékot J.K. Rowling segítségével alkották meg.