Wolfenstein: Legalább kétszer érdemes lesz végigjátszani

Jövő hét kedden jelenik meg a Machinegames gondozásában készülő Wolfenstein: The New Order című FPS játék, ami a legfrissebb információk szerint két, egymástól teljesen eltérő történetet fog tartalmazni. Jett Mathies, a program kreatív igazgatója elárulta, hogy a játék korai szakaszában a játékosnak hoznia kell egy döntést, ami alapjaiban változtatja meg az egész végkifejletet. Nem csak a záró animáció lesz más, hanem gyakorlatilag onnan két különböző sztorit élhetünk majd át.

Ennek megfelelően, aki mindkettőt meg akarja tapasztalni, annak legalább kétszer végig kell játszania a Wolfenstein: The New Order című játékot. Jett Matthies elmondása szerint, bár a program kizárólag egyszemélyes játékmódot fog tartalmazni, ennek ellenére sok olyan dolgot építenek bele, ami megnöveli annak újrajátszhatósági értékét. Ezek egyike lesz a fentebb említett elágazás, de ezenfelül is lesz még pár dolog, amit egyszeri játékkal nem fogunk megtapasztalni. Azt is elárulta, hogy ha valaki "mindent felfedez és mindent összegyűjt", akkor nagyjából egy 20 órányi szórakozásra számíthat, míg eljut a végére. De persze ez majdnem a duplájára növelhető, ha elkezdjük a másik idősík felfedezését is.

A Wolfenstein: The New Order című FPS játék megjelenése május 20-án lesz világszerte, PC, PS3, PS4, XBOX360 és XBOX One platformokra.

Azóta történt

Előzmények