Witcher 3 - CG-film szintű grafika

A hír címének láttán sokakban merülhetnek fel kétségek azzal szemben, hogy a játéknak valóban CG-film minőségű grafikája lesz e. Viszont a CD Projekt RED-nél biztosak a dolgukban és állítják, hogy a megjelenésig képesek elérni egy eddig páratlan grafikai szintet, a következő generációs platformokon. Az eddig érkezett screenshotok egyelőre nem ezt mutatják, de ne felejtsük el, hogy azok még a játék egy nagyon korai verziójából származnak.

"Kihasználjuk a REDengine 3 nyújtotta összes lehetőséget. Az új képalkotó rendszernek köszönhetően, amelyet egyelőre még nem mutattunk meg, szeretnénk elérni egy olyan minőségi szintet, amely vetekszik egy CG-film minőségével. A játékosok töltőképernyők megjelenése nélkül barangolhatnak a Witcher 3 világában, köszönhetően a mi megoldásainknak és a megjelenésig megérkező sokkal erősebb hardvereknek." - mondta el a játék küldetéseinek tervezője.

Hogy mi a helyzet a játék minőségével a különböző platformokon? A fejlesztők elmondták, hogy nem fogják portolni a játékot, hanem mindegyik platformhoz egyedileg állnak hozzá és annak erejéhez mérten készítik el a játékot.

Nagy tervek ezek, de, hogy mi valósul meg belőlük, azt a jövőben meglátjuk. A The Witcher 3: Wild Hunt megjelenése 2014-ben várható PC-re és next-gen konzolokra.

Azóta történt

Előzmények