Hirdetés

2017. október 23., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat

Wing Commander III ingyen és bérmentve

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG

Az Electronic Arts digitális terjesztőhálózatán ingyenesen elérhetővé vált Chris Roberts legendás űrszimulátora, a Wing Commander harmadik része.

A jelenleg közösségi pénzből a Star Citizenen dolgozó Chris Roberts egyik legjelentősebb munkája kétségkívül a Wing Commander sorozat, azon belül is a Hearth of the Tiger alcímet viselő harmadik felvonás. Az élőszereplős videó betétekkel feldobott űrszimulátorban Mark Hamill és John Rhys-Davies is szerepelt, és noha ezek színvonala mára már megkophatott (ahogy a játék maga is az elmúlt 20 esztendő súlya alatt) nem lehet elvitatni tőle, hogy korában döbbenetes élmény volt ezeket a színészeket egy nagyszerű videojátékban látni.

Az úttörő program mostantól fogva ingyenesen elérhető az EA jóvoltából az Originen és azoknak is érdemes vele tennie egy próbát, akik teljesen kimaradtak az adott korszakból, már csak azért is, mert olyan szintű odafigyelést és törődést áraszt magából minden pillanata, amelyre a mai játékokban már kevés példát találhatunk. Álljon itt emlékként az intró videó egy szebb és jobb korszak emlékére.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.