Wii - nagymértékű leárazás

Amit már jó ideje pletykálnak most hivatalossá vált, csökkenni fog a Wii ára, ezt maga a Nintendo erősítette meg. Az árcsökkentés következtében május 15-től Amerikában 50 dollárral kerül majd kevesebbe a konzol, így 150 dollárért tudhatják majd magukénak az amerikai játékosok. Szerencsére Európa sem marad ki a jóból, nálunk is csökkentik az árat, egyelőre euróban nem tették közzé a hivatalos árszabást, de feltételezhető, hogy euróban is 150-be fog kerülni, viszont csak május 20-tól.

Az árcsökkentés mellett változni fog a kiszerelés is, az eddigi Wii Sports Resort helyett a Mario Kart kerül a csomagba, kiegészítve egy Wheellel, vagyis egy kormánnyal amibe a Wii Mote-ot rakhatjuk.

További jó hír, hogy egy új budget termékvonalat is bevezet a japán vállalat, Nintendo Selects címmel, amibe szép sorban bekerülnek majd a gép legnagyobb játékai 20 dolláros árcédulával. A termékvonal kezdőkínálata a következő lesz: The Legend of Zelda: Twilight Princess, Animal Crossing: City Folk, Mario Super Sluggers, Wii Sports.

Azóta történt

  • Xbox360 árcsökkentés?

    Egy online áruház kínálatában 100 dollárral olcsóbban jelent meg a 250 GB-os Kinect bundle csomag.