Wii árcsökkentés a horizonton?

Bár a Nintendo-nak jelenleg semmi oka nincs arra, hogy csökkentse a Wii árát, a Jeux-France mégis úgy értesült - méghozzá a Nintendo francia részlegétől - hogy hamarosan bizony új árcédula kerül a konzolra.

A forrás azt állítja, hogy idén májusban a gép ára igen masszív mértékben, negyven százalékkal fog csökkenni, így a Wii Sports-ot tartalmazó pakk a mostani 249 euró helyett mindössze 149 euróba kerülne majd. A dolog ráadásul itt még nem ér véget, két újabb bundle is érkezne az árcsökkentéssel együtt: a Mario Kart Wii-vel csomagolt gép 199 eurós, a két egyelőre nem megnevezett játékot, illetve szintén két kontrollert tartalmazó pakk pedig a mostani 249 eurós árcédulával futna. Ha tehát a fentiek igaznak bizonyulnának, akkor májustól az alábbi Wii kiadások közül lehetne válogatni:

• Wii + Wii Sports - 149 euró
• Wii + Mario Kart Wii - 199 euró
• Wii + 2 játék + 2 Wiimote - 249 euró


Tény, hogy míg a riválisok már többször is csökkentettek árat, addig a Nintendo vígan elvolt a mostani árcédulával is, de jelenleg valóban semmi sem ad okot arra, hogy kevesebbért adják a gépet - Európában talán még elképzelhető lenne a dolog, de az Egyesült Államokban semmiképp.

Egy biztos: ha valamilyen csoda folytán mégis igaznak bizonyulnának a leírtak, egy hónapon belül biztosan nem kapunk megerősítést az árcsökkentésről.

Azóta történt

  • Wii Fit – játékos személyi tréner

    A napokban kis hazánkba is eljutott a Nintendo legújabb kiegészítője, a Wii Fit csomag. A kezünk után már a testünk többi részére is szükségünk lesz.