Watch Dogs Legion - Jövő hónapban jön a többjátékos mód

A frissítés természetesen ingyen elérhető lesz mindenki számára.

A Ubisoft bejelentette, hogy a Watch Dogs: Legion online módja 2021. március 9-től lesz elérhető egy ingyenes frissítés részeként PlayStation 5-ön, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n.

A Watch Dogs: Legion online módja az alábbi lehetőségeket tartogatja a játékosoknak a 2021. március 9-i ingyenes frissítés részeként:

  • Szabadon bejárható, nyílt világú kooperatív mód, ahol a játékosok barátaikkal közösen, akár négyen fedezhetik fel Londont, élvezhetik a város eseményeit, valamint teljesíthetnek kihívásokat és melléktevékenységeket.
  • Új kooperatív küldetések 2-4 játékos számára az új kooperatív játékmechanikákkal, amivel a játékosoknak lehetősége van összeállítani a tökéletes csapatot, és megküzdeni a Londont fenyegető erőkkel a város ikonikus helyszínein át.
  • A „Leader of the Pack” az első négy fős kooperatív Tactical Op, aminek teljesítéséhez csapatmunkára és hatékonyságra lesz szükséged. Ez öt összekapcsolódó narratív küldetésből áll, melyek endgame tartalmak és a kihívásra szomjazó játékosoknak készültek. A sikerhez a játékosoknak megfontoltan kell terveznie és hatékonyan kommunikálni társaikkal, valamint felfejlesztett eszközökre és erős karakterekre is szükségük lesz.
  • Az első Player-vs-Player (PvP) mód a Spiderbot Arena, ahol négy játékos felfegyverzett pókrobotokat irányítva csaphat össze intenzív meccseken.

[+]

Az online tevékenységek teljesítéséért a játékosok XP-t szerezhetnek, amivel nem csak rangjukat növelhetik, de különböző jutalmakat is megnyithatnak, köztük számos kozmetikai tárgyat és influencer pontot, hogy új ügynököket toborozzanak és fejlesszék DedSec kütyüiket.

A Season Pass tulajdonosok 2021. március 9-től két egyedi egyszemélyes küldetéshez is hozzáférést nyernek:

Guardian Protocol:

  • A DedSec egy olyan algoritmus nyomába ered, ami lehetővé teszi, hogy az MI felülírja az emberi döntéseket. Ha nem találják meg, automata kivégzőkké változtatja a felfegyverzett drónokat.

Not in Our Name:

  • Egy titkos szervezet visszaél a DedSec nevével. Ami még rosszabb, a nevükben információkat is lopnak, hogy megbízójuk, egy kegyetlen bulvárlaptulajdonos megzsarolja vele áldozatait.

Emellett a Watch Dogs: Legion robusztus megjelenést követő 2021-es tervei részeként további minden játékos számára elérhető ingyenes frissítések várhatók, köztük az Invasion PvP mód, vadonatúj kooperatív küldetések és ingyenes karakterek. A Season Pass tulajok továbbá később hozzáférést nyerhetnek extra DedSec küldetésekhez, a Watch Dogs: Legion – Bloodline sztorikiegészítőhöz, új játszható karakterekhez, mint a transzhumán kísérleteken átesett, agykontroll képességekkel bíró Mina, az Asszaszin Rend tagja Darcy, valamint Aiden Pearce és Wrench a Watch Dogs-sorozatból.

Azóta történt