Warhammer Quest - tavasszal érkezik

Hamarosan egy új Warhammer játékot köszönthetünk a Warhammer Quest személyében ami tavasszal érkezik iOS gépekre. A játék egy körökre osztott stratégiai játék lesz, négy harcossal a főszerepben akikkel kincseket gyűjthetünk és természetesen különféle lények ellen harcolhatunk.

A játékot a Rodeo Games fejleszti és a Taurus motor hajtja, ami a Hunters 2 alatt teljesít szolgálatot jelenleg. Vagyis valami hasonló játékra számíthatunk, mint a Hunters széria, csak picit más környezetben.

A projekt mögött természetesen a Games Workshop figyelő szeme is ott van. Elmondásuk szerint a Rodeo Games munkatársai nemcsak kiváló fejlesztők, amit a Hunters sorozattal már bizonyítottak, hanem megrögzött Warhammer rajongók is, így Jon Gillard szerint jó kezekben van a játék. Alább a bejelentéshez kapcsolódó teaser videó látható, ami sajnos magából a játékmenetből semmit sem mutat.

A Rodeo Games korábbi fejlesztése a Hunters 2, amire feltételezhetően hasonlítani fog a Warhammer Quest. Így aki érdeklődik új alkotásuk iránt nyugodtan tekintse meg az alábbi videót is, vagy esetleg próbálja ki ezt a játékukat is.

Azóta történt