Hirdetés

2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Xbox One rovat

Viszlát Scalebound, és kösz a sárkányokat!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Először csak pletyka volt a minap, végül hivatalosan is megerősítették, elkaszálták a Scalebound című sárkányos játékot.

A Platinum Games a 2014-es E3-on mutatta be sárkányos akció játékát a Scaleboundot, amely a tervek szerint egy új Xbox One exkluzív cím lett volna. A sárkányos téma sokaknak tetszett, így rengetegen vártuk a Hideki Kamiya alkotását, de sokáig nem kaptunk róla új információkat. Tavaly év elején kaptuk meg a hírt, hogy csak 2017-ben érkezik csak a játék, a minap viszont kiderült, hogy a Scalebound a süllyesztőben végezte, elkaszálták a projektet.

Elsőként a Kotaku írt a szóbeszédről, miszerint arról van tudomásuk, hogy annyi gond van a fejlesztés körül, hogy muszáj volt elkaszálni végül a játékot. Később a pletykát több helyről is megerősítették, többek között az Eurogamer is hasonlókat írt saját forrásokra hivatkozva, majd végül hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy valóban vége a játéknak. Részleteket egyelőre nem tudni, remélhetőleg hamarosan újabb információkat kapunk majd a témában.

Azóta történt

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.