Visszatérhet az Infamous sorozat?

Egyre több a pletyka a héten érkező PlayStation eseményről, az egyik legutóbb szerint folytatódhat a Sucker Punch egy régi szériája.

A Sucker Punch anno 2009-ben indította el az Infamous sorozatát, majd az évek során több folytatást is kaptunk a szériához, azonban  2014. óta nem érkezett folytatás, hiszen mint köztudott, a fejlesztők a Ghost of Tsushimával voltak elfoglalva. Alig két nap múlva érkezik a sokak által várt PlayStation Showcase, amely a hírek szerint számos meglepetést tartogathat, a pletykák pedig azt rebesgetik, hogy közöttük lehet egy új Infamous rész is. Egy részről a korábban többször megbízható információkat szállító Nick Baker (Vagyis Shpeshal_Nick) írt arról Twitteren, hogy visszatérhet a széria, mellette pedig a játék domainje frissült a napokban, ami utalás lehet arra, hogy valamivel készülhetnek a csütörtöki eseményre.

Természetesen mindezt pletykaként kell kezelni, annyi biztos csak, hogy a PlayStation Showcase szeptember 9-én, magyar idő szerint 22:00-kor kezdődik, remélhetőleg utána többet tudunk majd a témáról.