Visszatér a Free Radical Design, készül egy új Timesplitters

A széria legutóbb 2005-ben jelentkezett, kíváncsian várjuk, hogy ennyi idő után milyen fogadtatásban részesül majd a folytatás.

A Free Radical Design csapata 2000-ben hozta el nekünk a Timesplitters 1. részét, majd az évek során több folytatást is elhoztak nekünk, miközben a Second Sight és a Haze című alkotásokat is megkaptuk tőlük az évek során. A csapatot végül 2009-ben felvásárolta a Crytek (Át is nevezték őkeg Crytek UK-re), így besegítettek a Crysis szériába, majd végül 2014-ben bezárták őket, a banda legnagyobb része pedig a Deep Silverhez, pontosabban a Dambuster Studiohoz került. Most úgy tűnik, hogy újraalakul az eredeti felállás, visszatérnek az egykori alapítók is és természetesen egyből nekiállnak egy új Timesplitters játék elkészítéséhez.

Remek érzés, hogy végre nyiltan beszélhetünk a stúdió felállásáról és a Timesplitters-szel való terveinkró. Egyelőre többet nem mondhatünk a témában, de izgatottan várjuk, hogy többet oszthassunk meg veletek a jövőben. - Mondta Steve Ellis, az egykori alapító.